Sinck&Ko Gietvloeren - Blog


6% BTW verlengd

Het lage btw-tarief van 6% dat tijdelijk geldt op arbeidskosten bij verbouwing of renovatie van een bestaande woning (ouder dan twee jaar) wordt verlengd tot 1 juli 2015. Deze gunstige maatregel zou stoppen aan het eind van het jaar, maar loopt nu nog een halfjaar langer door.


NIEUWJAARS AANBIEDING SINCK&KO GIETVLOEREN

Sinck&Ko heeft een top jaar gehad!!
Om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar nog beter te beginnen, willen wij u graag iets geven.
Iedereen die hier geweest is of anderzijds interesse heeft getoond in Sinck&Ko Gietvloeren geven wij 10% korting op de bestaande offerte en soms zelfs nog meer!!


Gietvloer op slechte ondergronden. Mogelijk JA / NEE

Momeneel is Sinck&Ko Gietvloeren bezig in Ymere hoofdkantoor. Een jaren 70 bedrijfspand met zwaar gebruikte ondervloeren.
Het resultaat zal straks een geheel strakke en gladde gietvloer zijn.

Laat uw ondergrond controleren door Sinck&Ko Gietvloeren. Wij helpen u graag aan een mooie strakke gietvloer.


Een Gietvloer is makkelijk schoon te houden

Tegenwoordig leggen veel mensen die hun woning of bedrijf verbouwen een gietvloer aan. Een gievloer is heel gemakkelijk  in onderhoud, een vochtge doek of vlakmop is vaak voldoende.

Voor gietvloer onderhoudtips kan Sinck&Ko gietvloeren u uitgebreid adviseren.


Sinck&Ko Gietvloeren blog

Welkom op ons nieuwe blog. Regelmatig zullen wij hier nieuws items plaatsen omtrent gietvloeren, onderhoud van een gietvloer, aanschaf van een gietvloer en informatie over gietvloeren algemeen. U kunt ook op dit medium uw vragen en/of opmerkingen kwijt. Wij zullen deze graag voor u beantwoorden.