De badkamer is een plek om te ontspannen en uw hoofd leeg te maken. Hier hoort een strak en rustgevend interieur met weinig onderhoud bij. Hier creëert u een sfeervolle uitstraling mee. Badkamer wanden zonder tegels bieden hierbij de ideale uitkomst. Wilt u bijvoorbeeld de badkamer renoveren, maar heeft u geen zin om deze te slopen? In deze blog komen alle voordelen en keuzes voor uw badkamer wanden aan bod.

Voordelen van een badkamer zonder tegels

Badkamer wanden zonder tegels hebben veel voordelen. Wanneer u de badkamer wilt renoveren komt dit dus goed van pas. Het is niet alleen mooi om te zien, maar geeft ook diepte aan de ruimte. Door de wanden zonder tegels, blijft er namelijk geen vuil of kalk meer achter. Hiermee voorkomt u ook schimmelvorming, waardoor het onderhoud u gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast sluiten de wandafwerkingen naadloos aan op een gietvloer. Bij Sinck&Ko zijn er verschillende soorten waterdichte wandafwerkingen.

De opties voor uw badkamer in stijl

Voor uw badkamer zonder tegels kunt u kiezen uit drie verschillende soorten waterdichte wandafwerkingen, namelijk de Sinck&Ko Wall, Wallastic en Stucco. Onze wandafwerkingen zijn 100% waterdicht, makkelijk te onderhouden, zijn poriëndicht en hebben een naadloze afwerking. De Wall en Wallastic badkamer wanden zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren. Met de Stucco kiest u voor een betonlook, met keuze uit 15 kleuren. 

Badkamer wanden met twee lagen coating

De Sinck&Ko Wall is een wandsysteem welke uit twee lagen coating bestaat. Het ontwerp is naadloos zonder tegels, dus eenvoudig in onderhoud. Daarnaast oogt de badkamer meteen groter door de ruimtelijke uitstraling. 

Innovatief en elastisch zonder tegels

Wilt u liever een innovatieve wandafwerking? Maak dan kennis met de Sinck&Ko Wallastic. De revolutie voor wandafwerking, gemaakt van elastische kunsthars. Omdat deze elastisch is, hebben scheuren uit de ondergrond geen effect op de wandafwerking. Ook is deze kleur- en slijtvast waardoor de wandafwerking een leven lang meegaat. 

Minerale wanden met betonlook

Heeft een badkamer met een krachtige en natuurlijke uitstraling uw voorkeur? Bekijk dan onze Sinck&Ko Stucco met het betonlook. Deze wandafwerking zonder tegels heeft een minerale primer en twee lagen topcoat. De Stucco is verkrijgbaar in 15 kleuren. Uw stijlvolle badkamer met wanden zonder tegels, regelt u bij Sinck&Ko.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

Volg ons op Instagram