Dé specialist in gietvloeren

Sinck&Ko

Sinck&Ko is al meer dan 40 jaar toonaangevend in het aanbrengen van gietvloeren en wandafwerkingen voor woningen en bedrijfspanden. Met onze ervaring en vakmanschap leveren wij de hoogste kwaliteit gietvloeren en wandafwerkingen.

Zwitserse Alpen

Maak een afspraak

Gietvloer in de woonkamer

Eerlijk, inspirerend en vakkundig

Een gietvloer begint met goed advies

De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. Ook daarin maken wij graag het verschil.

Sinck&Ko weet als geen ander hoe een gietvloer hoort te zijn. Met ruim 40 jaar ervaring en vakmanschap, leveren wij de hoogste kwaliteit gietvloeren, de beste service en voorwaarden aan particulieren en professionals, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Het is niet voor niets dat bedrijven als Schiphol, Achmea, Bellevue hotel, HEMA, De Librije, KLPD, Lloyd hotel en vele anderen hebben gekozen voor één van onze gietvloeren en tot onze relaties behoren.

Singelgracht

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Groepskorting bieden wij aan bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 30% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Boncryte_douche

De kernwaarden

van Sinck&Ko

Een naadloze vloer waarbij meer dan 1.000 kleuren mogelijk zijn. Meubels komen fantastisch tot uiting en kleuren moeten in een totaalplaatje passen waar werkelijk alles in klopt. Nadat de keuze op een gietvloer is gevallen begeleiden wij u in de keuze van kleur, materiaal en de combinatie met de inrichting van uw woning.

Blij zijn met wat je hebt, maar ook altijd vooruitkijken. Bij Sinck&Ko werken we nauw samen met de fabriek en TNO om onze producten te blijven ontwikkelen voor de toekomst. Zo zijn we trots op de meest elastische en milieuvriendelijke alifatische gietvloer van dit moment. Met de Wallastic wandafwerking heeft Sinck&Ko als eerste een volledig elastische wandafwerking ontwikkeld, zo kijken wij vooruit naar de toekomst.

Er komt altijd veel kijken bij een nieuwe woning of verbouwing. Bij Sinck&Ko denken wij niet alleen aan de vloer, maar ook aan de overige werkzaamheden voor uw woning. Met kennis van de bouw nemen wij zelfs direct contact op met uw aannemer om alle werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Zo ontzorgen wij u bij de vele keuzes en verschuivende planningen die bij een woning komen kijken.

Betrouwbaar en eerlijkheid is een leidraad voor de organisatie. Bij Sinck&Ko verkopen wij geen wilde indianenverhalen maar een eerlijke verwachting. Wat kunt u verwachten van een vloer of wand en is dit wat u nodig heeft in uw woning? Wij geloven namelijk dat een klant altijd tevreden is wanneer deze precies krijgt wat vooraf beloofd is.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur