fbpx

SINCK&KO Specialist in gietvloeren

Sinck & Ko heeft maar liefst 35 jaar ervaring in het plaatsen van gietvloeren. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en met ons vakmanschap leveren wij vloeren waar je een leven lang van geniet. Op basis van jouw wensen en behoeften, kunnen wij de gietvloer leggen waar jij van droomt. Ontdek onze producten en toepassingen online of bezoek onze showroom in Amsterdam.

Bij Sinck&Ko kan jij terecht voor verschillende soorten gietvloeren en ook voor wandafwerking vind je bij ons verschillende producten voor een strak, naadloos en waterdicht resultaat.

Wij hebben verschillende producten waarmee je een polyurethaanvloer kunt verkrijgen in één kleur, een kleurencombinatie of zelfs een specifiek design. Onze polyurethaan gietvloeren zijn slijtvast, duurzaam en zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Of je nu een gietvloer wilt in de woonkamer, badkamer of keuken, bij Sinck&Ko is vrijwel alles mogelijk.

Lees meer over de toepassing van onze polyurethaan gietvloeren.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling of de impact op het milieu wil verkleinen, kunnen wij bij Sinck&Ko een minerale gietvloer leggen op basis van organische stoffen. Met de gietvloer Sinck&Ko Boncryte minimaliseer je niet alleen de impact op het milieu, je kunt ook een mooie betonlook creëren met dit product.

Lees meer over onze minerale gietvloeren.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

Bij Sinck & Ko kunnen wij bijzondere design gietvloeren plaatsen. Denk aan een bijzonder patroon of een uniek design. Verwerk afbeeldingen of je logo in de gietvloer of werk met unieke materialen, zoals goud, metaal of glitters verwerkt in je vloer. Met deze design gietvloeren maak je altijd een unieke indruk.

Lees meer over onze design gietvloeren.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

Ontdek de unieke waterdichte wandafwerking van Sinck&Ko. Verschillende van onze producten zijn op de muur aan te brengen. Zo kunnen wij ook een naadloze wandafwerking laten aansluiten op jouw gietvloer. Kies voor een wandafwerking op basis van kunsthars of kies voor de gestucte variant.

Lees meer over onze waterdichte wandafwerking.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is niet alleen mooi en stijlvol. Kies je voor een gietvloer van Sinck&Ko dan geniet je van de volgende voordelen.

1. Naadloos

In tegenstelling tot parket- of laminaatvloeren, tegelvloeren en PVC vloeren, is een gietvloer helemaal naadloos. Ideaal voor natte ruimtes, maar ook zeer stijlvol in de woonkamer bij een Industriële of moderne inrichting.

2. Gemakkelijk in onderhoud

Het onderhoud van een gietvloer is bijzonder eenvoudig. Het is niet nodig om jouw vloer in de was te zetten en speciale schoonmaakmiddelen zijn ook niet nodig. Onze vloeren kunnen tegen een stootje en dankzij het naadloze oppervlak is het gemakkelijk schoon te maken en te houden. 

3. Geluiddempend

Een gietvloer is geluiddempend en ook voor het tegengaan of voorkomen van contactgeluid is een gietvloer een uitstekende keuze.

4. Ideaal bij vloerverwarming

Een gietvloer is perfect bij vloerverwarming, niet alleen geleidt de warmte goed in een gietvloer, de warmte wordt ook geleidelijk verdeeld over het oppervlak.

5. Ruimtelijk effect

Of je nu kiest voor een gietvloer in de woonkamer, badkamer of in een grote of kleine ruimte. Een strakke, naadloze gietvloer geeft altijd een prettig, ruimtelijk effect mee aan jouw interieur.

gietvloer chalet

6. Meer dan 1000 kleuren

Bij Sinck & Ko heb je keuze uit meer dan 1000 verschillende RAL, NCS en Sikkens kleuren voor jouw gietvloer. Naast de keuze uit kleuren, kan je bij een Sinck & Ko gietvloeren ook kiezen voor een combinatie van meerdere kleuren, een betonlook of zelfs een uniek design. 

7. Brandveilig

Een gietvloer is niet brandbaar en heeft zelfs vlamdovende eigenschappen. 

8. Kleurvast

Veel epoxy gietvloeren kunnen na verloop van tijd verkleuren doordat ze bijvoorbeeld worden blootgesteld aan zonlicht. Onze gietvloeren blijven kleurvast, ook jaren na het plaatsen van de gietvloer blijft de vloer kleurvast.

9. Duurzaam

Onze gietvloeren zijn krasvast en slijten vrijwel niet. Naast dat onze vloeren een leven lang mee gaan, kan je ook kiezen voor een vloer die het milieu minder belast. 

Een gietvloer leggen in 5 stappen

Een gietvloer leggen neemt over het algemeen zo’n 5 dagen in beslag. Nadat je contact met ons hebt opgenomen of onze showroom hebt bezocht, doorlopen wij samen de volgende stappen:

  1. Wij inventariseren jouw wensen
  2. Wij geven kleur- en interieuradvies
  3. Wij doen onderzoek op locatie
  4. In 5 werkdagen plaatsen wij jouw gietvloer
  5. Resultaat en tevredenheid
gietvloer