Stijlvol en elastisch

PU gietvloer Sinck&Ko

Een PU gietvloer is een kunststof gietvloer op basis van polyurethaan. Deze is over vrijwel elke ondergrond aan te brengen. De belangrijkste eigenschappen van een PU gietvloer is dat het volledig naadloos is met een elastisch karakter. De PU gietvloer is bestand tegen het morsen van koffie of wijn. Een PU gietvloer is verkrijgbaar in elke RAL, Sikkens en NCS kleur. Zo is de vloer te combineren met elk interieur. Onze gietvloer prijzen verschillen daarom. Een PU gietvloer is eenvoudig in onderhoud, slijtvast en perfect te combineren met vloerverwarming.

Voor een PU gietvloer heeft u twee keuzes. De Sinck&Ko ONE blinkt uit in eenvoud, met één egale kleur komt uw woonkamer volledig tot zijn recht. De Sinck&Ko TWO mengt twee kleuren, waardoor er een betonlook in uw gietvloer ontstaat. Het effect van deze vloer ontwerpt u samen met onze uitvoerder.

Bij Sinck&Ko doen we geen concessies op kwaliteit. Wij werken uitsluitend met het meest milieuvriendelijke materiaal van de hoogste klasse. Bekijk voor een PU gietvloer onderstaand de verschillen tussen een Sinck&Ko ONE en TWO. U kunt ons ook bezoeken op Amsterdam IJburg voor een oriënterend gesprek.

Offerte aanvragen
Polyurethaan gietvloer

Sinck&Ko ONE ®

De Sinck&Ko One is een gietvloer in een egale kleur. Met keuze uit meer dan 1.000 kleurmogelijkheden hebben wij altijd de kleur die perfect bij uw interieur past.

Meer weten
Polyurethaan gietvloer

Sinck&Ko TWO ®

De Sinck&Ko TWO is een combinatie van twee kleuren. Tijdens het gieten bepaalt u zelf de betonlook in uw vloer. Dat maakt elke TWO uniek.

Meer weten

De eigenschappen

PU gietvloer

 • PU gietvloer naadloos

  Een PU gietvloer is volledig naadloos. Hierdoor oogt elke ruimte met een PU gietvloer groter en komt het interieur tot leven.

 • PU gietvloer elastisch

  Door het elastische karakter is een PU gietvloer scheur overbruggend. Een PU gietvloer voelt daarom prettig aan met blote voeten.
 • Slijtvast en duurzaam
  Een PU gietvloer is zeer slijtvast. Spelende kinderen, naaldhakken en huisdieren zijn geen enkel probleem.

 • Meer dan 1.000 kleuren
  Een Sinck&Ko PU gietvloer is verkrijgbaar in elke RAL, Sikkens en NCS kleur. Er is altijd een kleur die bij uw woning past.

 • PU gietvloer met vloerverwarming

  De warmteweerstand van een PU gietvloer is nihil. Met een PU gietvloer haalt u 100% rendement uit uw vloerverwarming.

 • Eenvoudig onderhoud
  Een PU gietvloer is makkelijk in onderhoud. Speciale behandelingen zoals in de was of lak zetten is niet nodig.