Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Woning aan de Singelgracht

Naadloos en ruimtelijk

Gietvloer onderhouden

Een gietvloer onderhouden in huis? Lees hier hoe u uw gietvloer moet onderhouden. Uw gietvloer onderhoud u gemakkelijk met de tips van Sinck&Ko.

De keuze voor een gietvloer wordt door steeds meer mensen gemaakt. Het is gemakkelijk te onderhouden en blijft lang mooi.

Maar wat komt er bij gietvloer onderhoud kijken? Wij vertellen je wat je moet doen om je gietvloer schoon te maken en mooi te houden.

Gietvloer keuken

Advies en tips

Gietvloer tips

Een Sinck&Ko polyurethaan gietvloer is slijtvast en elastisch. Om sporen van slijtage van de gietvloer te voorkomen worden viltjes aangeraden onder de meubels. Op deze manier blijft de gietvloer langer mooi.

Een Sinck&Ko gietvloer is 100% vloeistofdicht. Morsen is hierdoor geen enkel probleem. Als u het snel opruimt zal er in de gietvloer geen vlek ontstaan.

Stofzuigen op een gietvloer gaat gemakkelijk. Wij raden aan om de juiste stofzuiger mond te gebruiken. Gebruik een vlakmop met een microvezel doek om stof en vuil van de gietvloer af te nemen.

Na jaren intensief gebruik kan een gietvloer wel lichte gebruikerssporen vertonen. De gietvloer kan een doffe uitstraling krijgen of dat vuil zich aan blijft hechten. Om de gietvloer weer in oude staat te herstellen kan een grondige reiniging met een schrob machine wonderen doen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor groot gietvloer onderhoud? Wij komen graag jouw gietvloer weer in oude staat herstellen.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

offerte aanvragen

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur