Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Woning aan de Singelgracht

Naadloos en ruimtelijk

Sinck&Ko

Een naadloze vloer in de woning? Bij Sinck&Ko is dit mogelijk. Met onze polyurethaan gietvloer maak je jouw vloer volledig naadloos. Het zorgt voor een ruimtelijk effect in de woning. De gietvloer is elastisch en waarbij het interieur mooi tot uiting komt.

Dit zijn slechts enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in huis. Bovendien is een gietvloer in diverse kleuren en kleurencombinaties te verkrijgen.

Maar wat komt er bij gietvloer onderhoud kijken? Wij vertellen je wat je moet doen om je gietvloer schoon te maken en mooi te houden.

Gietvloer keuken

Advies en tips

Gietvloer onderhoud

Onze polyurethaan gietvloeren behoren tot de meest elastische en slijtvaste vloeren van dit moment. Toch zal ook onze vloer na verloop van tijd sporen van slijtage vertonen. Om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij altijd aan om vilt onder meubels te plaatsen om krassen te voorkomen. Met huisdieren of hoge hakken over de vloer hoef jij je echter geen zorgen te maken.

Onze vloeren zijn 100% vloeistofdicht. Een gemorst drankje is geen enkel probleem. Ook al is het wijn of vruchtensap. Heb je iets op de vloer gemorst? Dan is het wel belangrijk dat dit snel wordt opgeruimd om vlekken in de vloer te voorkomen.

Stofzuigen is geen enkel probleem op onze gietvloeren, mits je de juiste stofzuigermond gebruikt. Bij voorbaat eentje die geschikt is voor gladde oppervlakken. Wij raden zelf aan om gebruik te maken van een vlakmop met een microvezeldoek om stof en vuil van de vloer af te nemen.

Na jaren intensief gebruik kan een gietvloer wel lichte gebruikerssporen vertonen, waardoor de vloer een doffe uitstraling krijgt of vuil zich aan blijft hechten. Om de gietvloer weer in oude staat te herstellen kan een grondige reiniging met een schrobmachine wonderen doen. Heb je hier interesse in? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij jou langs om de vloer weer in oude staat te herstellen.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur