Uitsluitend Kwaliteit & Design

Sinck&Ko

Overweeg je een gietvloer in jouw woning? Dan wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. De kosten van een gietvloer kunnen echter sterk variëren, dit is namelijk afhankelijk van de vloer die je kiest en het aantal vierkante meters dat je afneemt. Wil je precies weten wat een gietvloer in jouw woning of bedrijf kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Onze medewerkers helpen je graag!

Woning aan de Singelgracht
Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Gietvloer woonkamer

Korting op gietvloeren

Een gietvloer bestaat uit vier lagen waardoor wij vier keer de woning in moeten om de vloer te plaatsen. Bij kleine oppervlaktes is dat minder rendabel. Daarom kunnen wij onze gietvloeren voor een lagere prijs aanbieden wanneer je een gietvloer van een grote oppervlakte bij ons afneemt. Hoe groter het oppervlak dat jij wilt laten leggen, des te lager de m2 prijs uiteindelijk wordt.

Ook bij grote projecten kunnen wij een korting geven op de prijs per m2. Wanneer wij bij nieuwbouw projecten een nieuwe vloer kunnen leggen bij meerdere woningen, kunnen wij een aantrekkelijke groepskorting geven op de prijs van onze gietvloeren. Willen jij en je buren een gietvloer? Dan profiteren jullie allemaal van dezelfde lage prijs per m2.

Travelbird

Polyurethaan of Cementgebonden gietvloer

Wat kost een gietvloer?

Wil je een nieuwe vloer laten leggen, dan wordt de prijs van de gietvloer per m2 berekend. De prijs voor een gietvloer kan erg variëren, afhankelijk van de soort vloer waar je voor kiest. Zo kost een polyurethaan gietvloer in één kleur of met een betonlook zo’n €60,- per vierkante meter. Kies je een cementgebonden gietvloer, houdt dan rekening met een prijs vanaf € 75,- per m2.

Showroom

Bezoek ons op IJburg

In het Design020 inspiratiecentrum op Amsterdam IJburg vindt u de Sinck&Ko showroom. Alles draait hier om de beleving van een Sinck&Ko gietvloer en wandafwerking. Laat u inspireren en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Ma – Vr 10.00 – 17.30 uur (Ma op afspraak)
Za 10.00 – 18.00 uur
Zo gesloten

Pedro de Medinalaan 89-91
1086 XP Amsterdam-IJburg

Showroom op IJburg
Showroom Sinck en Ko keuken
Afspraak maken

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

offerte aanvragen

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur