Uitsluitend Kwaliteit & Design

Gietvloer prijs berekenen

Gietvloer prijs berekenen? Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. Wel kan de gietvloer prijs sterk variëren. Zo is dit afhankelijk van de gekozen gietvloer en het aantal vierkante meters. Wilt u de gietvloer prijs in uw woning of bedrijf weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag!

Woning aan de Singelgracht
Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Sinck en Ko

Gietvloer kosten per m2

De gietvloer prijs per m2 is afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Materiaal van hogere kwaliteit zal de vloer minder doen slijten en blijft jaren mooi. Bij Sinck&Ko streven we altijd naar het beste materiaal voor een eerlijke prijs.

Zo is de oppervlakte voor de gietvloer prijs een belangrijke factor. Een gietvloer bestaat namelijk uit vier lagen welke wij vier keer gieten. Bij kleine oppervlaktes is dat minder rendabel. Wij kunnen een gegoten vloer met een grote oppervlakte voor een lagere prijs per m2 aanbieden. Hoe groter het gietvloer oppervlak dat u wilt laten gieten, des te lager de m2 prijs wordt.

Cementgebonden vloeren

Polyurethaan of Cementgebonden gietvloer

Wat kost een gietvloer?

Om te berekenen hoeveel het kost kijken we eerst naar de prijs per m2. De prijs voor een gietvloer kan erg variëren, afhankelijk van de soort vloer waar u voor kiest. Zo kost een polyurethaan gietvloer bij een afname van 100 m2 tussen de € 75 – € 85 per vierkante meter. Kies je een cementgebonden gietvloer, houdt dan rekening met een prijs vanaf € 95,- per m2.

Showroom

Bezoek ons op Amsterdam IJburg

In het Design020 inspiratiecentrum op Amsterdam IJburg vindt u de Sinck&Ko showroom. Alles draait hier om de beleving van een Sinck&Ko gietvloer en wandafwerking. Laat u inspireren en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Ma – Vr 10.00 – 17.30 uur (Ma op afspraak)
Za 10.00 – 18.00 uur
Zo gesloten

Pedro de Medinalaan 89-91
1086 XP Amsterdam IJburg

Showroom op IJburg

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur