Uitsluitend Kwaliteit & Design

Sinck&Ko

Overweegt u een gietvloer in uw woning? Dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. De kosten van een gietvloer kunnen echter sterk variëren, dit is namelijk afhankelijk van de vloer die u kiest en het aantal vierkante meters dat u afneemt. Wilt u precies weten wat een gietvloer in uw woning of bedrijf kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag!

Woning aan de Singelgracht
Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Sinck en Ko

Wat bepaalt de prijs van een gietvloer?

Voornamelijk is dit afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Wanneer er materiaal van hogere kwaliteit wordt gebruikt, zal de vloer minder slijten en blijft deze jaren mooi. Bij Sinck&Ko streven we altijd naar het beste materiaal op de markt en zullen we dit altijd aanbieden voor een eerlijke prijs.

Daarnaast is ook de oppervlakte een belangrijke factor. Een gietvloer bestaat uit vier lagen waardoor wij vier keer op locatie verschijnen om de vloer te gieten. Bij kleine oppervlaktes is dat minder rendabel. Daarom kunnen wij onze gietvloeren voor een lagere prijs per m2 aanbieden wanneer u een gietvloer van een grote oppervlakte bij ons afneemt. Hoe groter het oppervlak dat u wilt laten gieten, des te lager de m2 prijs uiteindelijk wordt.

Cementgebonden vloeren

Polyurethaan of Cementgebonden gietvloer

Wat kost een gietvloer?

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen, dan wordt de prijs van de gietvloer per m2 berekend. De prijs voor een gietvloer kan erg variëren, afhankelijk van de soort vloer waar u voor kiest. Zo kost een polyurethaan gietvloer bij een afname van 100 m2 tussen de € 75 – € 85 per vierkante meter. Kies je een cementgebonden gietvloer, houdt dan rekening met een prijs vanaf € 95,- per m2.

Showroom

Bezoek ons op Amsterdam IJburg

In het Design020 inspiratiecentrum op Amsterdam IJburg vindt u de Sinck&Ko showroom. Alles draait hier om de beleving van een Sinck&Ko gietvloer en wandafwerking. Laat u inspireren en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Ma – Vr 10.00 – 17.30 uur (Ma op afspraak)
Za 10.00 – 18.00 uur
Zo gesloten

Pedro de Medinalaan 89-91
1086 XP Amsterdam IJburg

Showroom op IJburg

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

Sinck&Ko is aangesloten bij:

TBA
Afbouwgarantie
Afbouwkeur