40 jaar ervaring

Wandafwerking badkamer

Een wandafwerking in de badkamer, keuken of toilet? Een naadloze wandafwerking van Sinck&Ko biedt vele mogelijkheden. Daarnaast oogt alles veel ruimtelijker. Tevens heeft een wandafwerking geen voegen waar kalk en vuil in blijft hangen. Zo kunt u een wandafwerking eenvoudig onderhouden.

Een wandafwerking in de badkamer sluit naadloos aan op een gietvloer en is toepasbaar in de badkamer, toilet en keuken.

Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u kiezen voor de Sinck&Ko Wall, Wallastic en Stucco. Lees onderstaand meer over de verschillende systemen of bezoek onze showroom op Amsterdam IJburg om te kijken welke afwerking bij u past.

Wallastic wandafwerking
Sfeervolle woonkamer met een gietvloer
Gietvloer in de woonkamer
Wandafwerking Stucco

wandsystemen en kleuren

Wandafwerking voor de badkamer

Op zoek naar de juiste wandbekleding in uw woning? Een goede wandafwerking is de basis. Hier leest u wat voor soorten wandsystemen en kleuren er beschikbaar zijn.

Op zoek naar een naadloze wandafwerking in de badkamer of toilet? Dan zijn er een aantal opties mogelijk. Zo is er de keuze voor een wandsysteem welke meerekt elastisch, kleur- en slijtvast is. De Wallastic is daarom goed te combineren in een vochtige ruimte omdat deze poriëndicht is.

Bent u benieuwd naar een systeem met een natuurlijke uitstraling? De Stucco bevat twee componenten coating wat zorgt voor een betonnen look. Ook is de Stucco in 15 verschillende aardetint kleuren beschikbaar.

Eerder opzoek naar een systeem met meer kleuropties? Dan komt u uit op de Sinck&Ko Wall. Bij dit wandsysteem heeft u de keuze uit ruim 1.000 kleuren. Bent u benieuwd welke kleur geschikt is voor uw ruimte? U kunt vrijblijvend contact opnemen of ons kantoor bezoeken.

De voordelen

Wandafwerking Sinck&Ko

  • 100% Vloeistofdicht

  • Geen voegen of naden

  • Makkelijk in onderhoud

  • Voorkomt schimmel

  • Alles in één stijl