Gietvloeren project

Aan de gracht van de Singel

Privé woning

Product: Sinck&Ko TWO en Wallastic

Oppervlakte: 95 m2

Een passende gietvloer voor uw interieur

In deze woning aan de Singel hebben we de gietvloer gecombineerd met een bijpassende tint. Er is namelijk in het interieur veel gebruik gemaakt van houten elementen. Om de warme uitstraling te behouden maken we gebruik van de juiste tint. Dankzij ons professioneel advies komen de warmere tinten en de strakke uitstraling van de vloer samen tot een mooi geheel. Wij hebben een breed aanbod van gietvloer kleuren in ons assortiment. In dit project is er gekozen voor de kleur Sandy shades.
Benieuwd wat de juiste tint is voor uw woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Singelgracht

Een polyurethaan gietvloer met een Wallastic wandafwerking

De badkamer is voorzien van een elastische Wallastic wandafwerking, gecombineerd met een polyurethaan gietvloer. Doordat deze waterdicht zijn komt er geen vloeistof meer tussen de voegen. Uw badkamer krijgt daarnaast ook een prachtige, ruimtelijke uitstraling.

Bent u opzoek naar een gietvloer specialist in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Wij laten u inspireren met verschillende voorbeelden van onze projecten. Wij denken wij graag met u mee over mogelijke kleuren, materiaalkeuze, de planning en bouwdetails. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of maak online een afspraak