fbpx

Gietvloer winkel

In een winkel moet de focus natuurlijk liggen op jouw producten, maar je winkel moet er ook stijlvol en aantrekkelijk uitzien. Met een Sinck&Ko gietvloer in jouw winkel krijg je precies de vloer die jij nodig hebt. Een strakke vloer die niet te veel afleidt, een specifieke kleurencombinatie of juist een statement maken naar je klanten en bezoekers? Het kan allemaal met een gietvloer in je winkel.

Met een gietvloer verkrijg je een mooi ruimtelijk effect, wat zorgt voor een rustige uitstraling. Ook voelen kleine ruimtes prettig aan met een strakke, naadloze gietvloer. Daarnaast is een gietvloer ideaal voor in een winkel of showroom. Onze gietvloeren zijn namelijk kras- en stootvast en bovendien zijn ze waterbestendig. Klanten die binnenkomen met natte kleding, paraplu’s, huisdieren, zijn geen enkel probleem met een gietvloer.

Voordelen van een gietvloer in de winkel

Ruimtelijk effect
In binnensteden is winkelruimte vaak beperkt. Daarom zijn veel winkels klein of is de ruimte smal en diep. Winkels in historische panden kunnen ook een laag plafond hebben, wat geen positieve invloed heeft op de beleving van jouw klanten. Met een gietvloer zorg je voor een ruimtelijk effect, waardoor je in beperkte ruimtes toch een prettige, ruimtelijke sfeer kunt creëren.

Gemakkelijk schoon te houden
In een winkel weet je nooit wat er binnenkomt. Natgeregende klanten met paraplu’s, huisdieren over de vloer of leveranciers die met steekwagentjes de winkel in komen. Het is allemaal geen probleem. Onze naadloze gietvloeren zijn heel gemakkelijk schoon te maken met alledaagse schoonmaakmiddelen.

Geluiddempend
Veel klanten over de vloer zorgen voor een hoop geluid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor het personeel in de winkel kan geluid een bron van irritatie zijn. Met een Sinck&Ko gietvloer in de winkel beschik je over een vloer die contactgeluid dempt, waardoor je een prettige akoestiek in de winkel verkrijgt.

Slijtvast en krasbestendig
Het vloeroppervlak van een winkel krijgt een hoop te verduren. Niet alleen lopen er veel klanten door de zaak, ook de inrichting verandert regelmatig. Omdat de vloer van een winkel zo intensief gebruikt wordt, is het wel zo prettig dat deze tegen een stootje kan. Onze vloeren zijn uiterst slijt- en krasvast. Zo blijven onze gietvloeren na jaren nog als nieuw.

Mogelijkheden voor een gietvloer in de winkel

Wil jij een mooie gietvloer in jouw winkel of showroom? Dan ben je bij Sinck&Ko aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn, met onze verschillende soorten gietvloeren vind je altijd een gietvloer die geschikt is voor in jouw winkel.

Wil je een gietvloer in één mooie, effen kleur met een ruimtelijke uitstraling? Dan is de Sinck&Ko ONE gietvloer precies wat je zoekt. Op zoek naar een specifieke kleur? Wij kunnen onze vloeren in meer dan 1.000 verschillende kleuren plaatsen.

Wil jij een mooi speels effect in de vloer creëren of juist een subtiele kleurschakering? Dan kunnen wij met Sinck&Ko TWO twee kleuren combineren. Zo kunnen wij een gietvloer met betonlook maken, maar zijn er ook andere kleurschakeringen of vormen mogelijk. Je kunt dit helemaal zelf bepalen tijdens de aanleg van de gietvloer. Zo ontwerp jij je eigen gietvloer helemaal zelf.

Wil je echt iets speciaals? Glitters in de vloer? Je logo in de vloer verwerken? Of heb je een heel ander idee? Wat je wensen ook zijn, met een Sinck&Ko DESIGN vloer maken wij de gietvloer van jouw dromen.

Ook voor een duurzame oplossing kan je bij ons terecht. Zo kunnen wij ook minerale gietvloer plaatsen, deze zijn opgebouwd uit minerale grondstoffen en beter voor het milieu. Maar ook voor het afwerken van de wand kan je bij ons terecht. Onze waterdichte wandafwerking is namelijk helemaal naadloos aan te sluiten op de gietvloer in de winkel.

Wil jij een gietvloer in de winkel?

Wil jij een gietvloer in de winkel? Bij ons is een gietvloer al mogelijk vanaf € 60,- p/m2. Kijk bij onze gietvloer prijzen voor de prijzen van al onze soorten gietvloeren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ben je er nog niet helemaal uit of wil je wat meer inspiratie opdoen? Dan helpen wij je graag. Kom langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam en laat ons je vertellen over de mogelijkheden en toepassingen van onze vloeren. Onze adviseurs helpen je graag!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

– Andere toepassingen –

gietvloer kantoor

Kantoor

Een gietvloer op kantoor is praktisch, stijlvol en uiterst geschikt voor vergaderruimtes en kantoortuinen.

Een afbeelding of het bedrijfslogo in de vloer verwerken? Met Sinck&Ko kan het.

Gietvloer kantoor
Praktijk

Salon of praktijk

Kies voor een gietvloer in je salon of praktijk en je hebt een hygiënische, naadloze vloer die goed bestand is tegen vuil, stof en vocht.

Kies uit meer dan 1.000 verschillende kleuren voor jouw gietvloer. Vraag naar de mogelijkheden.

Gietvloer salon of praktijk
Gietvloer in restaurant

Horeca

Een gietvloer in de horeca is niet alleen heel mooi, maar is ook nog eens heel praktisch. Vuil, vet of vocht? Het is allemaal geen probleem.

Onze gietvloeren zijn slijtvast, waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Gietvloer Horeca