Strak en naadloos

Gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer regelen? Een polyurethaan gietvloer is uiterst geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamer, keuken en toilet. Deze is namelijk volledig vloeistofdicht, waardoor een PU gietvloer zonder problemen tot in de douche gegoten kan worden. Daarnaast is een gietvloer eenvoudig in onderhoud en voelt deze door de elasticiteit en optimale warmtegeleiding prettig aan uw voeten. Een Sinck&Ko gietvloer is volledig vloeistofdicht, naadloos en eenvoudig in onderhoud.

In combinatie met een waterdichte wandafwerking van Sinck&Ko creëert u een strakke aansluiting op de gietvloer. Esthetisch en praktisch genot gaan hier hand in hand.

Inloop gietvloer douche
Woning aan de Singelgracht
Chalet met gietvloer

Voordelen van een

gietvloer in uw badkamer

  • Esthetisch

Door de juiste vloer en wandafwerking te combineren creëert u een strakke en moderne uitstraling in uw badkamer.

  • Vloeistofdicht

Onze gietvloeren en wandafwerkingen zijn 100% vloeistofdicht. Hierdoor is het de perfecte optie voor badkamers.

  • Comfortabel

Een badkamervloer moet prettig aanvoelen. Een gietvloer voelt door de elasticiteit en warmtegeleiding zacht en warm aan uw voeten.

  • Eenvoudig in onderhoud

Door het naadloze karakter en poriëndichte materiaal is het onderhoud van uw vloer en wand eenvoudig.

  • Meer dan 1.000 kleuren

Maak u keuze uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Met meer dan 1.000 mogelijkheden bieden wij altijd een gietvloer die bij u past.

  • Ruimtelijke uitstraling

Een badkamer is niet de grootste ruimte in een woning. Door het naadloze karakter van de gietvloer ontstaat er toch een ruimtelijke uitstraling.

  • Volledig naadloos

Onze gietvloeren en wandafwerkingen zijn volledig naadloos. Zo krijgt vuil en kalk geen kans om zich te nestelen in uw badkamer.

  • Voorkomt schimmelvorming

De gesloten structuur van een gietvloer en waterdichte wandafwerking helpt schimmelvorming in uw badkamer voorkomen.

Gietvloer in badkamer

100% waterdicht

Gietvloer combineren met wandafwerking

Door uw gietvloer te combineren met een waterdichte wandafwerking is elke stijl in een badkamer mogelijk. Zowel de vloer- als wandafwerking zijn verkrijgbaar in meer dan 1.000 kleuren. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die bij uw interieur past. Bekijk onze producten in onze showroom op Amsterdam IJburg en laat u informeren door een van onze adviseurs.

Showroom

Bezoek ons op Amsterdam IJburg

In het Design020 inspiratiecentrum op Amsterdam IJburg vindt u de Sinck&Ko showroom. Alles draait hier om de beleving van een Sinck&Ko gietvloer en wandafwerking. Laat u inspireren en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Ma – Vr 10.00 – 17.30 uur (Ma op afspraak)
Za 10.00 – 18.00 uur
Zo gesloten

Pedro de Medinalaan 89-91
1086 XP Amsterdam IJburg

Showroom op IJburg