fbpx

Gietvloer in de keuken

Een gietvloer in de keuken is niet alleen mooi en stijlvol, het is ook nog eens een hele praktische vloer. Neem een gietvloer in je keuken of laat je gietvloer doorlopen in de gehele woning voor een stijlvol en strak resultaat, zonder naden.

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in de keuken. Een gietvloer past natuurlijk heel goed in een moderne of industriële inrichting, maar past in vrijwel elke keuken. Wanneer je in de keuken staat te koken of drinken inschenkt en iets knoeit, kan dat op deze vloeren geen kwaad. Bovendien is vloer goed schoon te maken en te houden. Bij Sinck & Ko heb je keuze uit verschillende mogelijkheden en wel duizend kleuren voor een gietvloer. Kies voor een mooie stijlvolle effen kleur, bijvoorbeeld een kleur die goed past bij je keuken of ga voor een combinatie van twee kleuren voor een mooi effect in de vloer. 

Wil jij echt een unieke gietvloer in de keuken? Kies dan voor ‘Sinck & Ko Design’. Met deze gietvloer kunnen wij vrijwel al jouw wensen waarmaken. Naast polyurethaan gietvloeren, kunnen wij ook een minerale gietvloer aanleggen in de keuken. Deze gietvloeren zijn opgebouwd uit organische stoffen en hebben minder impact op het milieu. Met deze vloer verkrijg je een natuurlijke en sfeervolle gietvloer.

De voordelen van een gietvloer in de keuken

Of je nu een nieuwbouw huis hebt en een keuken gaat plaatsen of als jij een nieuwe keuken wilt plaatsen in je bestaande huis. Een gietvloer in de keuken kan altijd en deze is goed te plaatsen over een bestaande keukenvloer en ook aan te brengen op verschillende ondergronden. Kies je voor een gietvloer, dan profiteer je van een aantal voordelen.

Gemakkelijk schoon te maken
De keukenvloer wordt veel aan vuil en vocht blootgesteld. Van het ontbijt s’ochtends tot het avondeten of een snelle snack. vettigheid van het koken, etenswaren en natuurlijk water of frisdrank komt nogal eens op de vloer terecht. Houten vloeren of laminaatvloeren kunnen niet goed tegen vocht en met een tegelvloer of PVC vloeren heb je altijd te maken met lastige naadjes waarin vuil en stof zich kan ophopen of zelfs kan intrekken. Met een strakke gietvloer in de keuken kan jij gemakkelijk de vloer schoonmaken en ook schoon houden. Water, vet of vuil? Het is allemaal geen probleem voor onze slijtvaste gietvloeren.

witte keuken met gietvloer
gietvloer vakantiehuis

Een vloer in stijl met je keuken
Vind je het mooi om je vloer in dezelfde stijl te maken als jouw keuken? Dat kan gemakkelijk met een gietvloer. Je hebt keuze uit meer dan duizenden kleuren. Zo kan jij kiezen voor een mooie effen kleur in de keuken, maar je kan ook een betonlook gietvloer in de keuken nemen voor een stoere, industriële uitstraling. Kies voor een harmonieuze kleur in je keuken of neem andere kleur om juist contrast aan te brengen. 

Comfort
Een gietvloer heeft nog een aantal andere voordelen. Onze polyurethaan gietvloeren zijn namelijk erg goed te combineren met vloerverwarming. Zo profiteer je altijd van een comfortabele, warme vloer in de keuken. Bovendien hebben onze gietvloeren ook een geluiddempende werking. Ideaal voor als jij in huis last hebt van contactgeluid. 

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Onze medewerkers zijn enthousiaste vakmensen die jouw tijdens een bezoek kunnen adviseren over kleur, materiaalkeuze, planning en natuurlijk de prijs van een gietvloer. Kom langs in onze gietvloer showroom en laat je inspireren door onze adviseurs! In onze showroom vind je meerdere proefopstellingen met verschillende mogelijkheden voor jouw gietvloer. Wij geven je graag advies en gaan ervoor om jouw wensen werkelijkheid te maken. Maak een afspraak of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

– Andere toepassingen –

Gietvloer badkamer

Badkamer

Kies voor een gietvloer in je badkamer. Onze gietvloeren zijn perfect voor natte ruimtes, maar ook nog eens schimmelwerend.

Combineer je gietvloer met een wandafwerking voor een strak en naadloos resultaat in je badkamer.

Gietvloer badkamer
Gietvloer woonkamer

Woonkamer

Een gietvloer staat prachtig in een strak en modern interieur, maar heeft ook een aantal voordelen.

Zo hebben onze vloeren een geluidsdempende werking en zorgen ze voor een optimaal comfort in combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer woonkamer
Gietvloer slaapkamer

Slaapkamer

Wil jij een gietvloer leggen in de slaapkamer of wil je de complete bovenverdieping voorzien van een stijlvolle, strakke vloer.

Met een gietvloer in de slaapkamer is schoonmaken een fluitje van een cent! Ideaal als je gevoelig bent voor stof of allergieën hebt.

Gietvloer slaapkamer
Gietvloer garage

Garage

Steeds vaker wordt er gekozen voor een gietvloer in de garage omdat deze bij het huis wordt getrokken. Soms als speelkamer of als thuiskantoor, maar vaak ook gewoon omdat het heel erg mooi is.

Gietvloer garage