fbpx

SINCK&KO POLYURETHAANVLOER

Een polyurethaan gietvloer (PU gietvloer) staat stijlvol in elk huis en is gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is een polyurethaanvloer ook erg slijtvast. Of je nu een gietvloer wilt in een mooie effen kleur of een combinatie van meerdere kleuren, zoals een vloer met een betoneffect. Met Sinck&Ko verkrijg je de vloer van jouw dromen. Onze polyurethaan gietvloeren zijn van hoge kwaliteit en kunnen een leven lang mee. Of jij nu een gietvloer in huis wilt of op kantoor, Sinck&Ko maakt jouw wensen waar.

Een PU gietvloer is een kunststof gietvloer op basis van polyurethaan, die over vrijwel elke ondergrond is aan te brengen. Deze gietvloeren zijn onderhoudsarm, slijtvast en naadloos aan te brengen.

Bij Sinck&Ko kun je kiezen uit 3 verschillende producten. Elke productvariant heeft unieke eigenschappen waardoor wij altijd het juiste product voor jouw vloer hebben.

Ontdek de mogelijkheden online of kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies.

Grijze betonlook gietvloer Haarlem
Sinck & Ko one gietvloer

Sinck&Ko ONE ®

De Sinck&Ko One is een gietvloer in één kleur. Maak een keuze uit ons brede kleurenpallet voor een naadloze gietvloer in jouw kleur. Kies uit meer dan 1000 verschillende kleuren.

meer informatie
SInck & Ko Two gietvloer

Sinck&Ko TWO ®

Combineer twee kleuren voor een polyurethaanvloer met kleurnuances. Bepaal zelf het uiterlijk van de vloer en creëer mooie patronen of verkrijg een betonlook.

Meer informatie
Sinck & Ko design gietvloer

Sinck&Ko DESIGN ®

Kies voor Sinck&Ko Design als je een unieke polyurethaanvloer wilt. Denk aan speciale designs, zoals afbeeldingen en patronen, geef je fantasie de vrije loop met een design gietvloer.

Meer informatie

Eigenschappen van een Sinck&Ko polyurethaanvloer

Onderhoudsarm

Een polyurethaanvloer heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Ten eerste is een gietvloer, in tegenstelling tot een tegelvoer of laminaatvloer helemaal naadloos, waardoor het de ideale vloer is voor natte ruimtes zoals een badkamer of keuken. Omdat de polyurethaanvloer naadloos is, is deze vloer gemakkelijk schoon te maken. Het is ook niet nodig om een polyurethaan gietvloer in de was te zetten.

 Slijtvast en duurzaam

De kwaliteit van een Sinck&Ko polyurethaanvloer is uitstekend. De vloeren zijn drie keer zo slijtvast als gewone gietvloeren en zijn minder gevoelig voor krassen, slijtage en verkleuring door zonlicht. Onze gietvloeren gaan dus niet alleen langer mee, ze blijven ook langer mooi. Bovendien krijg je altijd 5 jaar garantie op jouw gietvloer

Op elke ondergrond

Onze gietvloeren zijn aan te brengen op vrijwel elke ondergrond. Of je nu een ondervloer hebt met hout, tegels, zandcement, beton of marmoleum. In de meeste gevallen hoeft de oude vloer er niet uit bij het plaatsen van een Sinck&Ko polyurethaanvloer.

Het verschil tussen een epoxy- of polyurethaanvloer

Een epoxy gietvloer of een polyurethaan vloer zijn in principe beide een vloer op basis van een soort kunsthars. Maar er zitten een aantal voordelen aan een polyurethaan vloer ten opzichte van een epoxy gietvloer

  1. Een polyurethaan vloer is flexibeler en zal daardoor minder snel scheuren. Bovendien is een PU gietvloer op vrijwel elke ondergrond aan te brengen.
  2. Een polyurethaan vloer is aan te brengen op een vloer met vloerverwarming. Daarnaast voelt een PU-vloer ook warmer en comfortabeler aan dan een epoxy gietvloer.
  3. Omdat een polyurethaan vloer flexibel is, heeft deze vloer geluidsdempende eigenschappen. Zo heb je minder last van contactgeluid.

De werkwijze van Sinck&Ko


 

Het plaatsen van een polyurethaan vloer vereist expertise en ervaring. Wij hebben maar liefst 35 jaar ervaring en zorgen met onze werkwijze altijd voor een optimaal resultaat. Samen doorlopen wij de volgende stappen:

1. Inventarisatie van wensen en mogelijkheden

2. Kleur- en interieuradvies

3. Onderzoek op locatie

4. Het aanbrengen van de PU-gietvloer

5. Evaluatie van resultaat en klanttevredenheid

Het gieten van een polyurethaan vloer neemt enkele dagen in beslag. De vloer is namelijk in verschillende lagen opgebouwd. Allereerst moet er een primerlaag aangebracht worden om te zorgen voor een optimale hechting. Vervolgens wordt er een schraplaag aangebracht. Deze laag is bedoeld om oneffenheden en gaten in de vloer dicht te smeren, zodat de ondervloer mooi egaal is. Als derde laag wordt de polyurethaanvloer gegoten. Zodra de laatste laag af is, is de vloer volledig naadloos en klaar voor gebruik. Afhankelijk van de gietvloer die je hebt gekozen, wordt de Sinck&Ko One, Two of Design aangebracht door onze specialisten. Als de vloer is uitgehard wordt er een topcoating aangebracht over de gietvloer. Onze gietvloeren zijn slijtvast en UV-bestendig, zodat de vloer niet verkleurd. Het hele proces van een polyurethaan vloer gieten neemt zo’n 4 a 5 dagen in beslag. Vraag nu een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Onze adviseurs helpen u graag!

Benieuwd naar de prijs van een gietvloer? Kijk dan bij onze gietvloer prijzen voor de prijs per vierkante meter.