fbpx

SINCK&KO Design gietvloeren

Een design gietvloer in huis, op kantoor of in je winkel? Met onze gietvloeren is vrijwel alles mogelijk. Bij Sinck&Ko leveren wij speciale design gietvloeren waarmee jij jouw fantasie volledig de vrije loop kunt geven.

Zo kunnen wij met materialen als 24k goud of metaal werken of afbeeldingen onder de gietvloer verwerken.Kies uit de unieke ontwerpen en creëer een unieke, stijlvolle gietvloer waarmee je een statement kunt maken.

Uniek
Met een design gietvloer van Sinck&Ko verkrijg je een werkelijk unieke vloer. Met uiteenlopende mogelijkheden kan je altijd een vloer helemaal naar wens samenstellen. Wil jij een unieke vloer in huis? Of wil je een bijzondere indruk maken in de entree van jouw kantoor of bedrijfspand? Dan is een design gietvloer het helemaal voor jou!

 

Duurzaam en slijtvast
Onze gietvloeren zijn niet alleen uniek en stijlvol, ze zijn ook uiterst kras- en stootvast. Vuil, water, hoge hakken of veel verkeer op de vloer. Het is allemaal geen probleem. Zelfs na jaren zien onze Sinck&Ko gietvloeren er vrijwel als nieuw uit. Bovendien zijn onze gietvloeren gemakkelijk schoon te maken met alledaagse schoonmaakmiddelen.

Gemakkelijk aan te brengen
Afhankelijk van het ontwerp van de design gietvloer is deze gemakkelijk aan te brengen. Onze gietvloeren zijn op vrijwel elke ondergrond aan te brengen. Met slechts enkele voorbereidingen kunnen wij de gietvloer over de oude ondergrond toepassen. Dit bespaart je zowel tijd en geld.

 

Comfortabel
Onze polyurethaan gietvloeren zorgen voor optimaal comfort. Niet alleen is een gietvloer ideaal in combinatie met vloerverwarming, onze gietvloeren nemen ook de warmte van de ruimte op, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt. Bovendien hebben onze vloeren ook een geluiddempende werking. Ideaal voor in grote kantoorruimtes, lobby’s of showrooms.

gietvloer prijzen

Sinck&Ko Design®

Kies je voor een Sinck&Ko design gietvloer dan krijg jij de volledige vrijheid over het design van jouw vloer. Dankzij deze vloer maak jij van je vloer een artistiek podium en kan je een statement maken bij jouw gasten, werknemers of klanten.

 

Wat jij ook voor vloer zou willen, met de glasheldere, transparante toplaag van Sinck&Ko design kan jij je fantasie volledig de vrije loop geven. Wil jij een logo of afbeeldingen in de vloer verwerken, wil je een bijzonder patroon of geometrische vormen of wil je gebruik maken van bijzondere materialen als goud, metaal of glitters? Met de design gietvloeren van Sinck&Ko is vrijwel alles mogelijk.

Meer informatie

Eigenschappen van een design gietvloer van Sinck&Ko

gietvloer lijnen design

Uniek en artistiek

Kras- en stootvast

Onderhoudsarm

OP ELKE ONDERGROND

Mogelijkheden en advies


 

Overweeg jij een design gietvloer te nemen? Dan nodigen wij je van harte uit in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Wij horen graag van jou welke ideeën je hebt voor je eigen gietvloer en vertellen je over de uiteenlopende mogelijkheden van onze gietvloeren.

In onze gietvloer showroom kunnen wij je verschillende design gietvloeren laten zien. Samen bespreken we het proces en de werkwijze voor een optimaal resultaat. Na het bespreken van de wensen en mogelijkheden, zullen wij een onderzoek doen op locatie.

Nadat de vloer geplaatst is, vindt er altijd een evaluatie van het resultaat en de klanttevredenheid plaatst. Zo zorgen wij keer op keer voor de mooiste gietvloeren waar jij een leven lang plezier van zult hebben.

Werkwijze Sinck&Ko Design


 

De werkwijze bij een design gietvloer wijkt wel iets van een gewone polyurethaan gietvloer. Afhankelijk van het design, de materialen of de toepassing van de vloer zal dit variëren,
maar in principe doorlopen we volgende stappen:

  1. Primerlaag aanbrengen voor een optimale hechting
  2. Schraplaag aanbrengen om oneffenheden en gaten in de vloer te verhelpen.
  3. Het gieten van de polyurethaanvloer
  4. Na uitharding van de gietvloer kan de topcoating aangebracht worden.

In totaal neemt het aanbrengen van een gietvloer zo’n 4 a 5 werkdagen in beslag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar onze gietvloer showroom in Amsterdam of kijk bij onze gietvloer prijzen en vraag een vrijblijvende offerte op.