Gietvloeren project

Gietvloer woning Cruquiusweg

Woning

Product: Sinck&Ko ONE

Kleur: E4.05.76

Oppervlakte: 85㎡

Een woning aan de Cruquiusweg in Amsterdam is voorzien van een Sinck&Ko ONE gietvloer van hoge kwaliteit. In deze woning hebben we gekozen voor een gietvloer die past bij de hout elementen en warme kleuren in het huis. Dankzij ons professioneel advies komen deze warme elementen en de neutrale uitstraling van de vloer samen tot een mooi geheel.

Een open interieur

Door het interieur met een vintage-look is er gekozen voor een Sinck&Ko ONE in een neutrale kleur. De strakke kleur van de gietvloer laat de meubels in de woning tot leven komen. Ook brengt de vloer rust en eenheid met zich mee.

In ons assortiment hebben wij een breed aanbod van gietvloer kleuren. Laat u inspireren door dit project en neem gerust contact op om te zien welke kleur bij uw vloer zou passen.

gietvloer woning amsterdam noord
gietvloer woning project amsterdam noord

Maak een afspraak

Voor elke ruimte

In deze woning zijn de keuken, gang, toilet en woonkamer van de Sinck&Ko ONE gietvloer voorzien. Een polyurethaan gietvloer van Sinck&Ko is voor iedere ruimte geschikt. Doordat de vloer vloeistofdicht, naadloos, elastisch en slijtvast is kan deze eenvoudig schoongemaakt worden.

Bent u opzoek naar een gietvloer specialist in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Sinck&Ko helpt u graag verder.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of maak online een afspraak

Afspraak maken