Stoer en robuust

Sinck&Ko Boncryte Loft

Met de Boncryte Loft haalt u een stoere en robuuste uitstraling in huis. Boncryte Loft is een gestuukte versie van onze cementgebonden gietvloer. De vloer dankt haar uitstraling aan de aanwezige spaanslag in het material. Zo is het ambacht van de vakman terug te zien en is elke Boncryte Loft uniek.

De natuurlijke mineralen zorgen voor een stoot- en slijtvaste gietvloer, die wordt afgewerkt met een beschermende topcoat. Hierdoor is de Boncryte Loft vloeistofdicht en krijgen vloeistoffen als wijn en koffie nauwelijks de kans om in te trekken. Deze gietvloer is verkrijgbaar in 15 aarde tinten. Benieuwd naar de prijs? Bekijk onze gietvloer prijs pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Boncryte Loft in uw woning? Kom langs in onze showroom op Amsterdam IJburg voor een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

an Sinck&Ko Boncryte Loft

 • Volledig naadloos
  De Boncryte Loft is een volledig naadloze gietvloer. Hierdoor oogt een ruimte groter en komt uw interieur tot leven.

 • Natuurlijke uitstraling
  Haal de natuur in huis met de Boncryte Loft. Zo creëert u een natuurlijke en stijlvolle uitstraling in uw woning.

 • Slijtvast en duurzaam
  De mineralen in de Boncryte Loft zorgen voor een steenhard product die wordt afgewerkt met een slijtvaste toplaag.

 • Elke ondergrond
  Of er nu zandcement, anhydriet, hout, tegels of beton in uw woning ligt. Wij gieten de Boncryte Loft op elke ondergrond.

 • Milieubewust
  De Boncryte Loft is de meest duurzame oplossing in huis. Zo spaart u het milieu.

 • Vloerverwarming
  Door de geringe dikte van de Boncryte Loft haalt u een optimaal rendement uit uw vloerverwarming.

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Bezoek de showroom

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 10 minuten ontvangt u onze gespecificeerde aanbieding. Heeft u liever vakkundig advies aan huis? Indien nodig zullen wij de situatie kosteloos komen bekijken.

Offerte aanvragen

Groepskorting bieden wij aan bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 30% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Het product

Raak geïnspireerd

Boncryte Loft
Boncryte Loft
Boncryte Loft
Boncryte Loft
Boncryte Loft

Het product

Raak geïnspireerd