fbpx

Over Sinck&Ko

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren

De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig.

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cement-
gebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden.
De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. Ook daarin maken wij graag het verschil.

Sinck&Ko weet als geen ander hoe een gietvloer hoort te zijn. Met ruim 40 jaar ervaring en vakmanschap, leveren wij de hoogste kwaliteit gietvloeren, de beste service en voorwaarden aan particulieren en professionals, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Het is niet voor niets dat bedrijven als Schiphol, Achmea, Bellevue hotel, HEMA, De Librije, KLPD, Lloyd hotel en vele anderen hebben gekozen voor één van onze gietvloeren en tot onze relaties behoren.

 

De pluspunten van Sinck&Ko gietvloeren op een rij:

 

Topkwaliteit:

Onze gietvloeren worden gemaakt van de allerbeste bestanddelen. Daarom zijn ze nog slijtvaster, krasbestendiger en kleurechter dan andere gietvloeren. Hoe we dat doen? Door nauwe samenwerking met de fabriek en TNO. Zo werken we continu aan de ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix, al 40 jaar lang.

Topservice:

Uitgebreid kleuradvies, intake, en een persoonlijke oplevering; wij nemen de tijd voor u en uw gietvloer. Vanaf het eerste contact tot en met het inspecteren van de gelegde gietvloer. Wilt u zich liever eerst vrijblijvend oriënteren? Kom gerust langs in een van onze showrooms.

Vakmanschap:

Het ‘leggen’ van een gietvloer is werk voor de vakman. Sinck&Ko werkt met een vast team applicateurs. Stuk voor stuk vakmensen, met veel ervaring en enthousiasme voor hun werk. De beste garantie voor het beste resultaat gietvloeren.

Keuzemogelijkheden:

Met vijf verschillende productlijnen en een onbeperkte keuze in kleur, design en afwerking ontwerpen wij samen met u een unieke
gietvloer of wandafwerking. Voor een grote of een kleine ruimte. U kunt bij ons terecht vanaf een paar vierkante meter.

Zekerheid:

Sinck&Ko is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Dat geeft onze klanten de zekerheid dat zij altijd waar voor hun geld krijgen. Daarnaast conformeren wij ons aan de garantie voor gietvloeren die is opgesteld door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Het team:

Team Sinck&Ko van bestaat uit betrokken, enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan:
ontwerpers, ontwikkelaars, planners, adviseurs en vloerenleggers. Mensen die met u meedenken over kleur, materiaalkeuze, planning,
bouwdetails, alles dat u nodig heeft voor een gietvloer waarvan u eindeloos lang plezier zult hebben.

Kom gewoon eens kijken in onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bezoek ook onze 100% dochter de Gietfabriek www.gietfabriek.nl

Alle projecten van Sinck&Ko

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 30% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

contact opnemen