Gietvloer


gietvloer - voordelen

Gietvloer - Voordelen

U denkt aan een gietvloer voor uw bedrijf of bij u thuis maar, wat zijn nou precies de voordelen van een gietvloer? Een Sinck&Ko gietvloer is volledig op uw smaak en wensen af te stemmen. Gietvloeren hebben een zeer lange levensduur en de productie is duurzaam. Dat wil zeggen; Een Sinck&Ko gietvloer is gemakkelijk en milieuvriendelijk in onderhoud en voldoet aan de allerhoogste internationale kwaliteit- en milieueisen.


gietvloer - de perfecte keuze

Gietvloer - De perfecte keuze voor praktisch iedere toepassing

Naast het feit dat een gietvloer normaal gesproken een leven lang meegaat en dus zeer geschikt is voor iedereen met een bewuste, duurzame levensstijl, kunnen onze gietvloeren worden uitgevoerd in een enorm aantal kleuren en effecten. Ook het onderhoud is zeer eenvoudig te noemen. Even dweilen met een microvezeldoek en uw vloer is weer als nieuw! Eigenschappen die zowel de particulier als de ondernemer zeer aanspreken. Duurzaamste keuze: de ecologische minerale gietvloer Sinck&Ko ECO®. Als u echt iets bijzonders wilt, bekijk dan de mogelijkheden van de Sinck&Ko DESIGN® gietvloer. De absolute topkwaliteit gietvloer, en volledig vrij van vluchtige organische stoffen (VOC-emissie) is de Sinck&Ko VX100.


Meer vragen over onze gietvloeren?

Via ons contactformulier kunt u een vraag stellen die wij zeer graag beantwoorden. Ook kunt u een Sinck&Ko brochure of geheel vrijblijvende offerte aanvragen.