fbpx

SINCK&KO Waterdichte wandafwerking

De producten van Sinck&Ko zijn niet alleen geschikt voor vloeren, onze technieken en materialen lenen zich namelijk ook uit voor het verkrijgen van een waterdichte wandafwerking. Een naadloze wandafwerking is minstens zo mooi als een gietvloer. Met onze producten kunnen wij een naadloze afwerking op de muur aanbrengen waardoor het één geheel wordt met uw gietvloer.

Voor de waterdichte wandafwerking van de keuken, het toilet of de badkamer gebruiken we verschillende producten. Afhankelijk van de wensen en behoeftes kun je kiezen voor Sinck&Ko Wall of Stucco. Beide producten zijn ideaal voor natte ruimtes.

In combinatie met een gietvloer verkrijg je zo een naadloze overgang tussen vloer en wand. Een prachtige oplossing voor een strakke, moderne ruimte. Naast een mooi resultaat heeft het afwerken van de wand met onze producten ook een hoop praktische voordelen.

Grijze betonlook gietvloer Haarlem
wandverf badkamer

 Sinck&Ko Wall ®

Dit is een waterdichte wandafwerking op basis van kunsthars voor een naadloze aansluiting op de PU-vloer. Ga voor dezelfde kleur voor een strak uiterlijk of kies voor een mooie contrasterende kleur.

Meer informatie

Sinck&Ko Stucco ®

Voor het creëren van een naadloos beton effect op de wand gebruiken wij een waterdichte wandafwerking op basis van natuurlijke mineralen. De betonlook die wij hiermee verkrijgen is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Meer informatie

De voordelen van een waterdichte wandafwerking met Sinck&Ko

Waterdicht

Met Sinck & Ko Wall of Stucco ben je verzekerd van een 100% waterdichte wand. Dit is niet alleen in ideaal voor in de badkamer, maar ook in de keuken of in een bedrijfsruimte.

Geen voegen of naden

Het mooie, egale effect van een gietvloer is met onze wandafwerking ook te verkrijgen op alle wanden voor een stijlvolle ruimte zonder voegen en een naadloze aansluiting op de gietvloer. Zo maak je van jouw ruimte één geheel.

Gemakkelijk in onderhoud

Zowel de vloer als de wanden zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en vereisen geen extra onderhoud. Voegen, naden en kieren schoonmaken is niet langer aan de orde met onze naadloze wandafwerking. 

Voorkomt schimmelvorming

Doordat de wand ondoordringbaar is kan een schimmel zich niet in onze wandafwerking nestelen. Zo houdt u uw wandafwerking altijd vrij van schimmel en viezigheid. 

Alles in stijl

Wanneer je kiest voor het combineren van onze waterdichte wandafwerking van Sinck & Ko in combinatie met onze gietvloer kun jij je complete ruimte in dezelfde kleur of stijl vormgeven.

Dankzij speciale technieken is het mogelijk om met Sinck&Ko de wand af te werken. Deze systemen lopen naadloos over in de gietvloer. Sinck&Ko Wall bestaat uit dezelfde materialen als onze gietvloeren en kunnen dus in dezelfde kleur worden aangebracht aan de wand.

 

Onze producten voor wandafwerking zijn minstens zo mooi en duurzaam als onze gietvloeren.

De werkwijze van Sinck&Ko


 

Het plaatsen van waterdichte wandafwerking vereist expertise en ervaring. Wij hebben maar liefst 35 jaar ervaring en zorgen met onze werkwijze altijd voor een optimaal resultaat. Samen doorlopen wij de volgende stappen:

1. Inventarisatie van wensen en mogelijkheden

2. Kleur- en interieuradvies

3. Onderzoek op locatie

4. Het aanbrengen van de wandafwerking

5. Evaluatie van resultaat en klanttevredenheid