fbpx

Gietvloer kantoor

Een gietvloer op kantoor is ideaal. Niet alleen verkrijg je een stijlvolle, praktische vloer die tegen een stootje kan. Onze gietvloeren zijn ook nog eens in meer dan 1000 verschillende kleuren en kleurschakeringen te verkrijgen. Bovendien kan je zelfs kiezen voor een bijzondere design gietvloer die naadloos aansluit op de stijl en identiteit van je bedrijf.

Een gietvloer zorgt voor een mooi ruimtelijk effect op kantoor vanwege de naadloze afwerking. De vloeren zijn uiterst kras- en stootvast, dus hoge hakken, rollende bureaustoelen en het verschuiven van meubels is geen probleem. En ook na een feestje of een bedrijfsborrel maak je de vloer eenvoudig weer schoon. Kom langs in onze gietvloer showroom en ontdek de vele mogelijkheden met een Sinck&Ko gietvloer.

Voordelen van een gietvloer op kantoor

Kies je voor een gietvloer op kantoor dan heeft deze een vloer een aantal voordelen die met name voor kantoren en bedrijfsruimtes ideaal zijn. We benoemen de belangrijkste voordelen.

Geluiddempend
Onze gietvloeren zijn elastisch en flexibel. Hierdoor kan de vloer meebewegen en voorkomen we scheuren. Een ander voordeel van onze polyurethaan gietvloeren is dat ze een geluiddempende werking hebben. Zo kan een gietvloer bijdragen aan het voorkomen van herrie in een kantoortuin, maar ook contactgeluid en andere hinderlijke geluiden op kantoor, zoals voorbijlopende mensen worden door onze gietvloeren geabsorbeerd. Zo zorg je op kantoor voor een rustige werkplek met een prettige akoestiek.

gietvloer kantoor
zwarte gietvloer op kantoor

Hygiënisch
een naadloze gietvloer is gemakkelijk schoon te maken. Er blijft geen stof of vuil achter in voegen of naden en bovendien is de vloer waterbestendig. Gemorste koffie of thee is dus geen enkel probleem. Onze vloeren zijn ook met alledaagse schoonmaakmiddelen gemakkelijk schoon te maken, wat weer gunstig is voor de schoonmaakkosten. Vuil en stof krijgt geen kans op een gietvloer en zo zorgt je voor een frisse, hygiënische werkplek voor jou en je werknemers.

Ruimtelijk effect
Of het nu gaat om een klein kantoor, een vergaderruimte of een kantoortuin. Een werkplek moet prettig aanvoelen. Met een gietvloer op kantoor zorg je voor een ruimtelijk effect, wat altijd zorgt voor een prettige sfeer. Ook in een kleine of drukke ruimte zorgen gietvloeren voor een rustige, stijlvolle uitstraling.

Unieke designs
Als bedrijf heb je een identiteit of huisstijl die je wilt uitdragen. Daarnaast wil je ook een goede indruk maken op jouw klanten, bezoekers of werknemers. Met onze design gietvloeren kan jij een indrukwekkende vloer krijgen die een blijvende indruk maakt op iedereen. Gebruik je logo, afbeeldingen of een bijzonder patroon in je vloer om een statement te maken in je lobby of op je werkvloer. Bij Sinck&Ko kunnen wij jouw fantasie werkelijkheid maken.

Soorten gietvloeren voor op kantoor

Bij Sinck&Ko heb je meerdere mogelijkheden als het om gietvloeren gaat. Wil je een mooie gietvloer van kwaliteit in één kleur? Dan is de Sinck&Ko ONE een uiterst geschikte optie. Heb je een specifieke gedachte, dan is dat geen probleem. We kunnen onze vloeren in meer dan 1.000 verschillende kleuren leggen. Deze vloer is ideaal voor een ruimtelijke, stijlvolle uitstraling.

De Sinck&Ko TWO Gietvloer is een vloer met een kleurencombinatie. Je kunt ervoor kiezen om de kleuren te mengen en zo een betonlook gietvloer te verkrijgen, maar ook andere kleurschakeringen of effecten zijn mogelijk. Sterker nog, wanneer je zelf aanwezig bent bij het plaatsen van de vloer kan jij zelf bepalen hoe deze vloer er uit komt te zien.

Design gietvloer

Om echt een statement te maken met je vloer, kan je kiezen voor de Sinck&Ko DESIGN gietvloer. Met deze gietvloer op kantoor kan jij patronen, afbeeldingen en zelfs je bedrijfslogo in de vloer verwerken. Maar wij kunnen ook bijzondere materialen toevoegen aan de vloer, zoals goud, metaal of glitters.

 

Duurzame gietvloer

Het is ook mogelijk om bij ons voor een minerale gietvloer te kiezen. Deze gietvloer geeft een natuurlijke, rustige uitstraling en is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Met deze minerale vloer kies je voor een duurzame, ecologische vloer.

gouden gietvloer

Kies voor een gietvloer op kantoor

Wil jij een gietvloer op kantoor? Een gietvloer van Sinck&Ko is al mogelijk vanaf € 60,- p/m2. Kijk bij onze gietvloer prijzen voor de prijzen van onze verschillende producten of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Ben je benieuwd naar de uiteenlopende mogelijkheden van onze vloeren? Of wil je gewoon inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden en toepassingen van onze gietvloeren.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

– Andere toepassingen –

gietvloer horeca

Horeca

Met een gietvloer in een restaurants of café heb je niet alleen een stijlvolle, slijtvaste vloer. Gietvloeren zijn uiterst goed schoon te maken en waterbestendig.

Bovendien blijft het oppervlak altijd ruw, waardoor personeel en gasten nier zomaar uitglijden.

Gietvloer Horeca
Praktijk

Salon of praktijk

Kies voor een gietvloer in je salon of praktijk en je hebt een hygiënische, naadloze vloer die goed bestand is tegen vuil, stof en vocht.

Kies uit meer dan 1.000 verschillende kleuren voor jouw gietvloer. Vraag naar de mogelijkheden.

Gietvloer bedrijf

Winkel

Een stijlvolle gietvloer in de winkel? Dat kan! Onze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en uiterst slijt- en krasvast.

Ook na jaren intensief gebruik, zien onze gietvloeren er nog als nieuw uit. Kom langs in onze showroom.

Gietvloer winkel