fbpx

Gietvloer in de slaapkamer

Bij een gietvloer denken veel mensen misschien eerst aan een keuken, woonkamer of badkamer. Toch is een gietvloer ook de perfecte vloer voor in de slaapkamer. Het is natuurlijk dat een vloer in de slaapkamer lekker comfortabel aanvoelt. Bovendien is hygiene in de slaapkamer minstens zo belangrijk als in de rest van het huis.

Een gietvloer zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk van de slaapkamer en is bovendien makkelijk schoon te houden. Dankzij de optimale warmtegeleiding stap je altijd met het goede been uit bed.

Voordelen van een gietvloer in de slaapkamer

Elke dag begint natuurlijk in de slaapkamer wanneer je uit bed stapt. Het is dan wel zo lekker dat de eerste stap uit bed, comfortabel aanvoelt. Een naadloze gietvloer is helemaal naadloos en voelt daardoor comfortabel aan. Daarnaast is een gietvloer elastisch waardoor deze erg zacht aanvoelt wanneer je hier op loopt. Bovendien neemt een polyurethaan vloer al snel de omgevingstemperatuur van een ruimte over, waardoor je niet snel koude voeten zult krijgen als je over de vloer van de slaapkamer loopt.

Optimale warmtegeleiding
Een gietvloer in een slaapkamer met vloerverwarming haalt een warmterendement van 100%. Dit zorgt voor een aangename temperatuur en extra comfort. Bovendien is dit zowel voor de stookkosten als voor het milieu gunstig.

Slaapkamer gietvloer
Gietvloer slaapkamer

Gemakkelijk schoon te houden
De slaapkamer schoonmaken was nog nooit zo makkelijk als met een gietvloer. Er zijn geen naden meer zichtbaar waar vuil zich in kan ophopen, daarnaast is stof hierdoor nog makkelijker weg te vegen. Ideaal als je last hebt van een allergie, zoals huisstofmijt bijvoorbeeld. Bovendien hoef jij je ook geen zorgen te maken als je ontbijt op bed per ongeluk op de vloer belandt. Je kunt onze gietvloeren gemakkelijk met alledaagse schoonmaakmiddelen schoonmaken.

Helemaal in stijl
Qua inrichting kun je met een gietvloer alle kanten op. Door de meer dan 1.000 kleurencombinaties en effecten in de vloer past deze bij elk interieur van de slaapkamer. Van witte gietvloer tot kleurencombinaties en zelfs bijzondere designs zijn mogelijk. Door één egale kleur te kiezen kun je rust en een minimalistisch interieur krijgen, terwijl een tweekleurig betoneffect juist weer extra warmte en sfeer aan een slaapkamer kan geven.

Welke gietvloeren zijn geschikt voor in de slaapkamer?

Alle Sinck&Ko gietvloeren zijn geschikt voor in de slaapkamer. Een minerale gietvloer kan heel goed in de slaapkamer en kan ook heel mooi zijn. Maar een PU-gietvloer in de slaapkamer is ideaal, omdat deze net wat comfortabeler aanvoelen. Qua kleur en uitstraling is er genoeg keuze om het interieur van iedere slaapkamer compleet te maken. Bij ons kan je namelijk uit meer dan 1.000 verschillende gietvloer kleuren.

Wil jij een gietvloer in de slaapkamer?

Een gietvloer in de slaapkamer is ideaal, bij Sinck&Ko kan jij een gietvloer laten leggen in de slaapkamer voor een prijs van €60,- per vierkante meter. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan onze gietvloer prijzen voor al onze producten.

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je meer inspiratie of advies? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Wij vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een gietvloer in de slaapkamer.

– Andere toepassingen –

Gietvloer keuken

Keuken

Een gietvloer in de keuken is een ideale oplossing. Vetvlekken, geknoeide frisdrank of etensresten, je hebt je vloer in een mum van tijd schoon en strak!

Met een gietvloer in de keuken heb je geen problemen met vocht en verkrijg je een naadloos resultaat.

Gietvloer keuken
Gietvloer woonkamer

Woonkamer

Een gietvloer staat prachtig in een strak en modern interieur, maar heeft ook een aantal voordelen.

Zo hebben onze vloeren een geluidsdempende werking en zorgen ze voor een optimaal comfort in combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer woonkamer
Gietvloer badkamer

Badkamer

Kies voor een gietvloer in je badkamer. Onze gietvloeren zijn perfect voor natte ruimtes, maar ook nog eens schimmelwerend.

Combineer je gietvloer met een wandafwerking voor een strak en naadloos resultaat in je badkamer.

Gietvloer badkamer
Gietvloer garage

Garage

Steeds vaker wordt er gekozen voor een gietvloer in de garage omdat deze bij het huis wordt getrokken. Soms als speelkamer of als thuiskantoor, maar vaak ook gewoon omdat het heel erg mooi is.

Gietvloer