fbpx

Gietvloer in de garage

De gietvloeren van Sinck&Ko zijn ook in garages goed toepasbaar. Behalve een mooi uiterlijk is een gietvloer ook praktisch in gebruik. Zo is een garage gietvloer elastisch of hard en ten alle tijden vloeistof dicht. Door het naadloze karakter is deze eenvoudig schoon te maken, wat het tot een goede keuze voor de garage maakt. Loopt de garage over in de woning? Dan kunnen wij vrijwel de gehele verdieping naadloos door laten lopen in dezelfde kleur.

Voordelen van een gietvloer in de garage

Waar een garage vroeger enkel gebruikt werd om de auto te parkeren, is het tegenwoordig een ruimte die steeds meer onderdeel van de woning is. Zo zien wij de garageruimte steeds vaker met de woning verbonden. Zo wordt een garage tegenwoordig gebruikt om de fietsen te parkeren, is het een plek voor de hondenmand, wordt er een bijkeuken van gemaakt of wordt hier bijvoorbeeld de wasmachine geplaatst. Ook doet de garage ook steeds vaker dienst als thuiskantoor of salon aan huis. Epoxy gietvloeren worden veel op een garagevloer toegepast, maar als de garage bij de woning wordt verbonden zijn polyurethaan een stijlvoller en comfortabeler alternatief.

Ideaal in natte ruimtes
Wil jij de garage gewoon verfraaien of bij het huis betrekken? Dan is een gietvloer van Sinck&Ko de juiste oplossing voor in de garage. Zo is de garagevloer een plek waar het vaak wat rommeliger is dan in de rest van de woning. Doordat onze gietvloer uit één geheel bestaat en volledig naadloos is, kan deze eenvoudig schoongemaakt worden. Naast het schoonmaak gemak is een gietvloer ook volledig vloeistofdicht. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over modderige fietsen, natte jassen of lekkende wasmachines in de garage. Met een dweil en alledaagse schoonmaakmiddelen maak jij de garagevloer in een mum van tijd zo weer schoon.

Gietvloer garage

Overal stijlvol
Wij begrijpen dat de vloer in een garage voornamelijk als praktisch ervaren moet worden. Toch is het mooi, dat naast dit gemak in onderhoud, de sterkte en vloeistofdichtheid van de gietvloer deze er óók nog eens prachtig uit ziet. Zo kan onze polyurethaan vloer in één egale kleur worden gegoten en kan er door twee kleuren te mengen, een betoneffect gecreëerd worden. Dit effect kunt u zelf bepalen op het moment dat wij bij u de gietvloer aanbrengen.

Gietvloer garage

Welke gietvloeren zijn geschikt voor in de garage?

Doorgaans worden epoxy gietvloeren veel toegepast in garages. Maar wanneer je de garage meer bij de woning gaat betrekken kunnen onze polyurethaan gietvloeren of minerale gietvloeren ook erg geschikte vloersystemen zijn. De polyurethaanvloeren van Sinck&Ko zijn enorm elastische waardoor deze scheur overbruggend en slijtvast zijn. Doordat deze elastisch zijn zal er vrijwel nooit een scheurtje in ontstaan, waardoor een PU-vloer van Sinck&Ko altijd vloeistofdicht zal blijven.

Mocht een natuurlijke uitstraling beter in de garage passen, dan is er ook de keuze uit de minerale Boncryte vloeren. Deze vloeren kunnen een enorme drukkracht aan en bestaan uit natuurlijke mineralen en bestanddelen. De Boncryte vloeren van Sinck&Ko zijn verkrijgbaar in een gegoten en gestuukte variant.

Daarnaast zijn onze gietvloer ook in vrijwel alle andere ruimtes in huis of op kantoor toe te passen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om je complete huis te voorzien van één type vloer.

Het onderhoud van een Sinck&Ko gietvloer

Een gietvloer van Sinck&Ko is eenvoudig en praktisch in onderhoud. Doordat de vloer naadloos is, heeft vuil geen kans om zich op te hopen. Behalve stofzuigen is het aanvegen van de vloer met een Swiffer of dweil ook een erg makkelijke optie om een gietvloer schoon te houden. Daarnaast kan deze met elk huishoudelijk schoonmaakmiddel eens in de zoveel tijd gedweild worden.

 

Wil jij een gietvloer in de garage?

Overweeg jij het om een gietvloer in de garage te nemen? Kom dan langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Bij Sinck&Ko helpen wij je graag met een goed advies op basis van jouw wensen en behoeftes. Naast een advies over kleuren en de soort vloer, vertellen wij je graag meer over het uitvoeren van de werkzaamheden.  Een gietvloer in de garage lis al mogelijk vanaf € 60,- per vierkante meter. Ben ij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan onze gietvloer prijzen voor al onze producten of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor een gietvloer.

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je meer inspiratie of advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een gietvloer in de garage. Eventueel kunnen wij ook bij jou thuis langs komen om de garagevloer te bekijken en een offerte op te maken voor het aanleggen van de gietvloer.

– Andere toepassingen –

Gietvloer keuken

Keuken

Een gietvloer in de keuken is een ideale oplossing. Vetvlekken, geknoeide frisdrank of etensresten, je hebt je vloer in een mum van tijd schoon en strak!

Met een gietvloer in de keuken heb je geen problemen met vocht en verkrijg je een naadloos resultaat.

Gietvloer keuken
Gietvloer woonkamer

Woonkamer

Een gietvloer staat prachtig in een strak en modern interieur, maar heeft ook een aantal voordelen.

Zo hebben onze vloeren een geluidsdempende werking en zorgen ze voor een optimaal comfort in combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer woonkamer
Gietvloer slaapkamer

Slaapkamer

Wil jij een gietvloer leggen in de slaapkamer of wil je de complete bovenverdieping voorzien van een stijlvolle, strakke vloer.

Met een gietvloer in de slaapkamer is schoonmaken een fluitje van een cent! Ideaal als je gevoelig bent voor stof of allergieën hebt.

Gietvloer slaapkamer
Gietvloer badkamer

Badkamer

Kies voor een gietvloer in je badkamer. Onze gietvloeren zijn perfect voor natte ruimtes, maar ook nog eens schimmelwerend.

Combineer je gietvloer met een wandafwerking voor een strak en naadloos resultaat in je badkamer.

Gietvloer badkamer