fbpx

Gietvloer horeca

Een gietvloer is een ideale vloer voor horeca-ondernemingen, zoals restaurants, café’s en lunchrooms. Niet alleen is een gietvloer stijlvol, een gietvloer heeft uiteenlopende praktische voordelen.

Bij Sinck&Ko kan jij kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, die allemaal hun eigen bijzondere eigenschappen hebben. We kijken graag welk type vloer het beste bij jouw zaak past. Zo creëren we een gietvloer die aan al jouw wensen voldoet.

Een gietvloer in de horeca

Elke horeca ondernemer weet dat een goede vloer in een café of restaurant erg belangrijk is. Niet alleen moet een vloer tegen een stootje kunnen, deze moet ook vloeistofdicht, waterbestendig zijn en gemakkelijk weer schoon te maken zijn. Met een Sinck&Ko gietvloer in jouw restaurant, café of lunchroom hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Bovendien hebben onze gietvloeren ook een aantal andere voordelen die erg praktisch zijn in de horeca.

Hygiënisch
Onze gietvloeren zijn volledig naadloos, daardoor krijgt vuil en stof geen kans om in naden of kieren van de vloer te trekken. Gemorste etensresten, vettigheid en andere soorten vuil zijn gemakkelijk te verwijderen met alledaagse schoonmaakmiddelen.

gietvloer in restaurant

Waterbestendig
Onze vloeren zijn 100% vloeistofdicht en waterbestendig. Gemorste drankjes, olie of vet trekt niet in de vloer en de vloer is gemakkelijk weer schoon te maken. Een gietvloer kan namelijk gewoon met water en zeep worden gedweild. Daarnaast worden onze gietvloeren niet glad, je hoeft je dus geen zorgen te maken over valpartijen. Daarom is een gietvloer ook voor de keuken een goede keuze.

slijtvast
Een vloer in de horeca krijgt wat te verduren. Zo wordt deze vloer intensief gebruikt door de vele gasten die binnenkomen, stoelen die aangeschoven worden en natuurlijk eet- en drinkwaren die gemorst kunnen worden of bijvoorbeeld bestek of servies dat van een dienblad valt.

Daarnaast moet de vloer ook tegen een feestje kunnen. De vloeren van Sinck&Ko worden afgewerkt met een ijzersterke topcoat die slijt-, kras- en stootvast is. Daardoor behouden onze vloeren na jaren intensief gebruik nog steeds een prachtige uitstraling.

Soorten gietvloeren

Wij bieden verschillende soorten gietvloeren aan die geschikt zijn voor in de horeca. Met de Sinck&Ko ONE gieten wij een vloer in één egale, strakke kleur waarbij je keuze hebt uit meer dan 1.000 kleuren.

Met de Sinck&Ko TWO mengen wij twee kleuren zodat er een betoneffect gecreëerd wordt. Op het moment van aanbrengen ben je hier zelf bij om het effect te bepalen, zo ontwerp je je eigen vloer!

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing? Dan kan je ook bij Sinck&Ko terecht. Onze minerale gietvloeren zijn gemaakt met natuurlijke mineralen. Daardoor zijn deze duurzamer voor het milieu en hebben ze een natuurlijke uitstraling

Wil jij echt een bijzondere gietvloer of iets unieks? Kies dan voor Sinck&Ko DESIGN gietvloer. Met deze gietvloer is vrijwel alles mogelijk. Zo kunnen wij materialen als goud, metaal en glitters, maar bijvoorbeeld ook een afbeelding of logo in de vloer verwerken.

Daarnaast is het bij Sinck&Ko ook mogelijk om een gietvloer te combineren met waterdichte wandafwerking in dezelfde kleur en stijl voor een compleet naadloze en stijlvolle look.

Ontdek onze gietvloeren

Ben je er nog niet helemaal uit of je een gietvloer wilt in jouw restaurant, café of andere horecazaak? Of wil je vooral inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, onze werkwijze en laten je verschillende voorbeelden zien van onze vloeren.

Kijk bij onze gietvloer prijzen of vraag een vrijblijvende offerte op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

– Andere toepassingen –

gietvloer kantoor

Kantoor

Een gietvloer op kantoor is praktisch, stijlvol en uiterst geschikt voor vergaderruimtes en kantoortuinen.

Een afbeelding of het bedrijfslogo in de vloer verwerken? Met Sinck&Ko kan het.

Gietvloer kantoor
Praktijk

Salon of praktijk

Kies voor een gietvloer in je salon of praktijk en je hebt een hygiënische, naadloze vloer die goed bestand is tegen vuil, stof en vocht.

Kies uit meer dan 1.000 verschillende kleuren voor jouw gietvloer. Vraag naar de mogelijkheden.

Gietvloer salon of praktijk

Winkel

Een stijlvolle gietvloer in de winkel? Dat kan! Onze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en uiterst slijt- en krasvast.

Ook na jaren intensief gebruik, zien onze gietvloeren er nog als nieuw uit. Kom langs in onze showroom.

Gietvloer winkel