fbpx

Gietvloer bedrijf

Ben je toe aan een nieuwe vloer in jouw bedrijfspand, praktijkruimte of salon? Laat je in onze gietvloer showroom inspireren met de Sinck&Ko gietvloeren. Onze gietvloeren zijn ideaal voor bedrijven. 

Zo geniet je niet alleen van een mooie, stijlvolle vloer, gietvloeren zijn ook nog eens uiterst kras- en slijtvast en bovendien gemakkelijk schoon te houden. Met meer dan 1.000 mogelijke kleuren en kleurencombinaties heb je uiteenlopende mogelijkheden voor een gietvloer in jouw bedrijf.

Gietvloeren voor bedrijven

Gietvloeren worden steeds populairder. Niet alleen in woningen worden gietvloeren steeds vaker toegepast. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor een gietvloer. Niet alleen in een winkel of in een restaurant, maar ook voor kantoren zijn gietvloeren een ideale optie.

Of je nu een tandartspraktijk, kapsalon of fietsenzaak hebt, onze gietvloeren zijn niet alleen stijlvol, maar hebben ook vele voordelen waarom ze uiterst geschikt zijn voor gebruik in bedrijfspanden.

Gemakkelijk onderhoud
Gebruik jij je bedrijfspand voornamelijk als kantoor? Heb je een mooie studio of werk je met machines en gereedschappen in je bedrijf? Met een gietvloer hoef jij je geen zorgen te maken over de hygiëne. De Sinck&Ko gietvloeren zijn namelijk heel gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, bovendien kunnen vet, vuil en stof niet in naden of kieren terecht komen.

Ook als je werkt met olie-, water of andere vloeistoffen, hoef jij je geen zorgen te maken. Onze vloeren zijn namelijk 100% vloeistofdicht.

Gietvloer museum

ruimtelijk effect
Heb je een showroom waarin jij je producten vertoond? Of komen klanten bij jou over de vloer voor een behandeling? In ieder geval wil je zorgen dat de eerste indruk direct een goede is, wie er ook binnenkomt.

Met een gietvloer verkrijg je een strakke, naadloze vloer wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Niet alleen zorgt dat voor een prettige sfeer in je bedrijf, jouw producten komen ook helemaal tot hun recht.

stoot- en slijtvast
Schuiven met meubels, het herinrichten van je bedrijfsruimte of workshops en events en natuurlijk werknemers en klanten die je geregeld over de vloer hebt. In je bedrijfsruimte gebeurd er veel.

De vloer wordt natuurlijk veel gebruikt en dat kan na een tijdje ook te zien zijn. Onze gietvloeren zijn uiterst kras- en slijtvast, waardoor je ook na jaren nog steeds kunt genieten van een prachtige, stijlvolle gietvloer.

Ontdek de Sinck&Ko gietvloeren voor bedrijven

Er zijn meerdere gietvloeren geschikt voor verschillende bedrijfsruimtes. Wil je vooral een slijtvaste en vloeistofdichte gietvloer in één kleur? Kies dan voor de Sinck&Ko ONE gietvloeren. Met deze vloer heb je keuze uit 1.000 verschillende kleuren gietvloeren voor uw bedrijf, showroom of salon.

Wil je een gietvloer met betonlook of een andere kleurschakering? Ga dan voor de Sinck&Ko TWO gietvloeren. Deze gietvloeren brengen we aan in twee verschillende kleuren. Naast een betonlook, zijn andere kleurschakeringen of ontwerpen mogelijk. Tijdens het aanleggen kan jij zelf bepalen hoe de vloer eruit komt te zien.

Heb jij bijzondere logo of wil je indruk maken met jouw vloer? Ontdek dan de uitgebreide mogelijkheden van de Sinck&Ko DESIGN gietvloeren. Met onze design gietvloeren kunnen wij vrijwel elke soort vloer realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een logo of afbeelding in de vloer, maar ook glitters of goud in de vloer is mogelijk. Heb je specifieke wensen? Laat het ons dan weten. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Ook als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, kan je bij Sinck&Ko terecht. Wij plaatsen namelijk minerale gietvloeren. Deze gietvloeren zijn opgebouwd uit natuurlijke mineralen en hebben een kleinere impact op het milieu.

Kom langs in de Sinck&Ko showroom

Wil jij in jouw bedrijf een gietvloer leggen? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van onze gietvloeren en onze waterdichte wandafwerking.

Kijk bij onze gietvloer prijzen om te ontdekken wat een gietvloer in jouw bedrijf ongeveer zal kosten of vraag een vrijblijvende offerte op!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

– Andere toepassingen –

gietvloer horeca

Horeca

Met een gietvloer in een restaurants of café heb je niet alleen een stijlvolle, slijtvaste vloer. Gietvloeren zijn uiterst goed schoon te maken en waterbestendig.

Bovendien blijft het oppervlak altijd ruw, waardoor personeel en gasten nier zomaar uitglijden.

Gietvloer Horeca

Gietvloer kantoor

Een gietvloer op kantoor is niet alleen stijlvol en praktisch, maar draagt ook bij aan een prettige werkomgeving.

Kies uit meer dan 1.000 verschillende kleuren voor jouw gietvloer. Vraag naar de mogelijkheden.

Gietvloer kantoor

Winkel

Een stijlvolle gietvloer in de winkel? Dat kan! Onze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en uiterst slijt- en krasvast.

Ook na jaren intensief gebruik, zien onze gietvloeren er nog als nieuw uit. Kom langs in onze showroom.

Gietvloer winkel