fbpx

SINCK&KO - Gietvloer toepassingen

Een gietvloer leggen doe je niet zomaar. Sinck&Ko heeft maar liefst 40 jaar ervaringen met gietvloeren en maakt daarbij gebruik van producten van de beste kwaliteit. Ook wanneer je een duurzame gietvloer wilt leggen kan je bij ons terecht.

De verschillende Sinck & Ko producten voor gietvloeren en wandafwerking hebben een brede inzetbaarheid voor verschillende toepassingen. Of je nu een gietvloer wilt leggen in je woonkamer, badkamer, toilet of slaapkamer, een gietvloer leggen kun je doen in de vrijwel elke ruimte en het zorgt zelfs voor een waterdichte afwerking.

Een gietvloer leggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer onze vakmensen een nieuwe gietvloer gaan aanbrengen kan dit gedaan worden over bijna elke ondergrond, of het nou gaat over hout, beton, kurk of keramiek. Zelfs wanneer de ondervloer niet helemaal waterpas is weten onze specialisten hier een mooie gietvloer overheen te leggen.

– Een gietvloer leggen in huis –

01

Keuken

Een gietvloer in de keuken is een ideale oplossing. Vetvlekken, geknoeide frisdrank of etensresten, je hebt je vloer in een mum van tijd schoon en strak!

Met een gietvloer in de keuken heb je geen problemen met vocht en verkrijg je een naadloos resultaat.

Lees meer over de toepassing van een gietvloer in de keuken.

Gietvloer in de keuken

02

Badkamer

Kies voor een gietvloer in je badkamer. Onze gietvloeren zijn perfect voor natte ruimtes, maar ook nog eens schimmelwerend.

Combineer je gietvloer met een wandafwerking voor een strak en naadloos resultaat in je badkamer.

Lees meer over de mogelijkheden met een gietvloer in de badkamer.

Gietvloer in de badkamer
nieuwe gietvloer

03

Woonkamer

Een gietvloer staat prachtig in een strak en modern interieur, maar heeft ook een aantal voordelen.

Zo hebben onze vloeren een geluidsdempende werking en zorgen ze voor een optimaal comfort in combinatie met vloerverwarming.

Leer meer over de uiteenlopende mogelijkheden en verschillende kleuren en combinaties.

Gietvloer in de woonkamer
Gietvloer slaapkamer

04

Slaapkamer

Wil jij een gietvloer leggen in de slaapkamer of wil je de complete bovenverdieping voorzien van een stijlvolle, strakke vloer.

Met een gietvloer in de slaapkamer is schoonmaken een fluitje van een cent! Ideaal als je gevoelig bent voor stof of allergieën hebt.

Lees meer over de mogelijkheden en uiteenlopende designs.

Gietvloer in de slaapkamer
Gietvloer garage

05

Garage

Steeds vaker wordt er gekozen voor een gietvloer in de garage omdat deze bij het huis wordt getrokken. Soms als speelkamer of als thuiskantoor, maar vaak ook gewoon omdat het heel erg mooi is.

Met een Sinck&Ko gietvloer hoef je niet bang te zijn voor krassen, slijtage of vochtproblemen. Ideaal in een ruimte als de garage.

Ontdek de mogelijkheden met Sinck&Ko

Gietvloer in de garage

– Gietvloer leggen in bedrijfsruimte –

Gietvloer kantoor

07

Kantoor

In een kantoor of bedrijfsruimte is een gietvloer ideaal. Niet alleen krijg je een mooi strakke, stijlvolle vloer. Deze is ook zeer slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Gietvloer kantoor
Praktijk

08

Praktijk of salon

In een praktijk, salon of kapperszaak heb je veel te maken met vuil, water en andere vloeistoffen. Met een gietvloer hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade, slijtage of vlekken.

Gietvloer bedrijf
Gietvloer in restaurant

09

Horeca

Voor restaurant’s, cafe’s en lunchrooms zijn gietvloeren ideaal! Eenvoudig in onderhoud, slijtvast en waterdicht. Bovendien is een gietvloer in vrijwel elke kleur te verkrijgen.

Gietvloer in de Horeca

09

Winkel

Voor verschillende winkels hebben wij inmiddels een gietvloer geplaatst, zoals het bedrijfspand van Tele 2 waar een Sinck&Ko Design vloer ligt van maar liefst 700 m2.

Gietvloer in de winkel

Service & advies bij Sinck&Ko

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die de producten van Sinck&Ko kunnen betekenen voor jouw vloer of wand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze gietvloer prijzen.

Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Wij helpen je graag!