fbpx

Sinck&Ko Wandafwerking.

Onze technieken en materialen lenen zich perfect voor uw wanden. We zorgen voor een strakke, egale bedekking. De 100 procent waterdichte coating is ideaal voor badkamer, douche, keuken en toilet. We hanteren twee systemen: De Sinck&Ko Wall is een kunsthars product. Een strak en moderne wandafwerking die goed past bij een polyurethaan gietvloer. Met Sinck&Ko Stucco werken we op basis van cement. Daarmee zorgen we voor
een prachtig betoneffect op uw muren. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

  • Ideaal voor natte ruimtes zoals badkamers
  • Naadloze aansluiting met gietvloeren
  • Hygiënisch en eenvoudig schoon te houden
  • Voorkomt schimmelvorming
  • Poriën dicht

Badkamer wand Rotterdam
Badkamer wand Alkmaar
Wandafwerking wasbak
Badkamer gietvloer

Alle projecten van Sinck&Ko two

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Kom gerust langs laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan ,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs.

offerte aanvragen