Project Lounge2 Schiphol, “Frames”

Wij zochten een uitgesproken sfeer in ons interieur.

Soort Sinck&Ko Gietvloer:
Transparant 100% UV zeer krasbestendig

Kleur vloer:
Goud, zilver, wit en zwart.

Opdracht:

Schiphol airport, 220 m2, bar/restaurant “FRAMES” lounge 2, ingieten van schilderijlijsten, zowel horizontaal als verticaal met een hoogglans uiterlijk, .

Hoogglans vloeren waar duizenden mensen over lopen zijn vaak binnen de kortste keren naar mat gelopen. Sinck&Ko Gietvloeren heeft daarom haar meest krasbestendige gietvloer systeem ingezet, de Sinck&Ko eXtreme. Een zeer taai elastisch gietvloer systeem waarbij ook na 10 jaar de vloer nog steeds hoogglans is.
De Sinck&Ko eXtreme gietvloeren zijn o.a.:

  • 100% Uv-bestendig, zal nooit vergelen,
  • nagenoeg krasvrij,
  • glashelder,
  • hoogglans uiterlijk,
  • kan ook mat afgewerkt worden,
  • ongeëvenaard in z’n soort.

Alle projecten van Sinck&Ko two

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan ,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen