Gietvloer project in de

Zwitserse Alpen

Privé woning
Product: Sinck&Ko ONE
Oppervlakte: 230 m2

De keuze viel op een Sinck&Ko ONE gietvloer in deze stijlvolle villa in de Alpen van Zwitserland. De gietvloer begint in de woonkamer en de keuken is het eindpunt van de vloer.

Een stijlvolle gietvloer in de woonkamer en keuken

Het landschap van de Alpen weerspiegelt in de prachtige polyurethaan gietvloer van deze woning. De woonkamer oogt nu nog groter door de kleur en naadloze uitstraling van de gietvloer. Wij hebben een breed aanbod van gietvloer kleuren in ons assortiment. In dit project is er gekozen voor de kleur Sikkens F6.10/70/F6.10.50.

Zwitserse Alpen

Maak een afspraak

Een vloeistofdichte gietvloer

Een gietvloer is de ideale optie in uw keuken. Deze is namelijk waterdicht, waardoor vloeistoffen geen kans krijgen om in de vloer te trekken. Hierdoor is deze bestand tegen het morsen van wijn, koffie en andere dranken.

Bent u opzoek naar een gietvloer specialist? Zoek dan niet verder! Wij laten u inspireren met verschillende voorbeelden van onze projecten. Wij denken wij graag met u mee over mogelijke kleuren, materiaalkeuze, de planning en bouwdetails. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Bezoek onze showroom, bel 020-820 22 30 of vraag direct een offerte aan

offerte aanvragen