fbpx

SINCK&KO Minerale gietvloer

Wil jij een minerale gietvloer in huis? Sinck&Ko maakt jouw wensen waar! Niet alleen zijn al onze gietvloeren slijtvast en gaan ze een leven lang mee. Onze minerale gietvloeren zijn namelijk ook erg duurzaam. Door gebruik te maken van organische stoffen verkrijg je een mooie, natuurlijk ogende vloer en sparen wij het milieu.

Met onze minerale gietvloeren verkrijgen wij een bijzonder mooie, natuurlijke uitstraling in jouw interieur. Dit natuurlijke karakter wordt verkregen door het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen. Bij deze duurzame eco-vloeren heb je keuze uit verschillende kleuren.

Duurzaam en slijtvast

Net als onze polyurethaan vloeren, zijn onze minerale gietvloeren uitzonderlijk slijtvast en duurzaam. De natuurlijke materialen zorgen voor een sterke vloer, welke wordt afgewerkt met een krachtige topcoating.

Haal de natuur in huis

Door organische stoffen te gebruiken, verkrijg je met Sinck&Ko Boncryte een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. Een vloer die leeft en de charme van natuurlijk steen met zich meeneemt.

Milieubewust

Door te kiezen voor een minerale gietvloer van Sinck&Ko haal je de meest duurzame oplossing in huis. Doordat er enkel gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke materialen kies je niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor de meest duurzame keuze op het gebied van gietvloeren.

Op elke ondergrond

Sinck&Ko Boncryte is op vrijwel elke ondergrond aan te brengen. Zo hebben wij al jaren ervaring in zowel nieuwbouw projecten als bestaande bouw. Zandcement, anhydriet in combinatie met vloerverwarming, hout of beton, op elke ondergrond hebben wij ervaring en denken wij graag met u mee voor de ideale oplossing.

Boncryte minerale gietvloer
Cement gebonden betonlook gietvloer

Sinck&Ko Boncryte

De Sinck&Ko Minerale gietvloer is een vloer op basis van natuurlijke materialen. Met een ecologische-vloer verkrijg je een slijtvaste, duurzame vloer en ben je zuinig op de aarde.

De Sinck&Ko Boncryte eco-vloer is opgebouwd uit minerale materialen. Door deze materialen ontstaat er een natuurlijk betoneffect, welke wij afwerken met een 2-laags minerale primer.

Meer informatie

Eigenschappen van een minerale gietvloer van Sinck & Ko

DUURZAAM EN SLIJTVAST

HAAL DE NATUUR IN HUIS

Gietvloer-badkamer-in-betonlook-1030x685

MILIEUBEWUST

gietvloer op hout

OP ELKE ONDERGROND

Een passend Klantadvies


Het plaatsen van een minerale gietvloer vraagt om expertise en ervaring. Wij hebben maar liefst 35 jaar ervaring en zorgen met onze werkwijze altijd voor een optimaal resultaat.

Samen doorlopen wij de volgende stappen:

– Inventarisatie van wensen en mogelijkheden

– Kleur- en interieuradvies

– Onderzoek op locatie

– Opbouwen van de vloer

– Evaluatie van resultaat en klanttevredenheid.

 

Werkzijze Sinck&Ko BONCRYTE


  1. Schuren van de ondergrond
  2. Aanbrengen van de EP primer
  3. Inzanden voor een optimale aanhechting
  4. Optioneel: repareren van de ondergrond op basis van regie
  5. Na doorharding aanbrengen van de Sinck&Ko Boncryte – resin/loft
  6. Na doorharding polijsten en aanbrengen van de Sinck&Ko minerale primer
  7. Na doorharding aanbrengen van de Sinck&Ko hardtop topcoating mat

Wil jij meer informatie over het aanbrengen van onze gietvloeren? Neem dan contact met ons op of kijk op onze blog voor meer informatie.