fbpx

Sinck&Ko TWO ®

Unieke Betonlook met persoonlijke signatuur

Een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit twee kleurschakeringen, ‘betoneffect’. ‘two’ slaat niet alleen op de kleurcombinatie, maar ook op het proces. Van twee kanten wordt de kleursamenstelling bepaald: door u en door ons.

Uw inbreng is namelijk onmisbaar bij het proces van het combineren van de twee prachtige kleuren naar uw keuze. In samenwerking met onze vakmensen bepaalt u tijdens het gieten van de gietvloer uw eigen betonlook en uitstraling. Daarmee krijgt u een gietvloer met een unieke en persoonlijke signatuur.

 

 

 

 

 

 

 

Sinck&Ko two ®

Een Sinck&Ko TWO ® Betonlook PU gietvloersysteem is al verkrijgbaar vanaf

59,50 / per m2
  • Betoneffect, 2 kleurschakeringen
  • 4 lagen, elastisch, kleurstabiel

Altijd in vorm
Welk vloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame vloer, slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Vloeren die tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen alledaagse ongelukjes, zowel in woningen en winkels als in kantoren en industriële ruimten.

Drie keer zo slijtvast
Een vloer waar snel de sleet op zit, dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken bij Sinck&Ko. Onze gietvloeren zijn drie keer zo slijtvast als traditionele gietvloeren, maar liefst tien keer minder krasgevoelig en bestand tegen UV-licht. We geven bovendien vijf jaar garantie op uw gietvloer volgens voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, samengesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

prijs gietvloer

Prijzen >

De kosten van een gietvloer kunnen uiteenlopen. Laat ons u goed informeren over diverse gietvloerprijzen.

gietvloer groepskorting

Groepskorting >

Indien meerdere bewoners van een nieuwbouwproject voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op.

gietvloer lagen

Opbouw vloer >

Een gietvloer bestaat uit meerdere lagen. De basislaag, de tussenlagen en de topcoating.

Onderhoud >

Hoe houdt u uw gietvloer mooi en schoon? Voor een heldere vloer kunt u hier alles over onderhoud lezen.

Sinck&Ko V4
Zeer goede prijs/kwaliteit, 4 lagen, elastisch, zeer kleurstabiel, vrij van vluchtige organische stoffen, zeer geschikt voor alledaags gebruik.

 

Sinck&Ko VX100
De Sinck&Ko VX100 is onovertroffen in zijn soort. Een “elastische” polyurethaan gietvloer welke bovenal 100% kleurecht is. Deze vloer zal en kan nooit verkleuren/vergelen onder invloed van zonlicht. Daarnaast is de VX100 zeer krasbestendig en heeft een betere contact-geluiddemping. Het is de laatste ontwikkeling met nieuwste technologie. Kortom, de beste gietvloer van dit moment.

OFFERTE BINNEN 10 MIN. AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 10 minuten ontvangt u onze gespecificeerde aanbieding. Heeft u liever vakkundig advies aan huis? Indien nodig zullen wij de situatie kosteloos koemen bekijken.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Deze korting bieden we o.a. aan bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel tot 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs.

contact opnemen