Sinck&Ko TWO ®

Unieke en persoonlijke signatuur

Een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit twee kleurschakeringen, ‘betoneffect’. ‘two’ slaat niet alleen op de kleurcombinatie, maar ook op het proces. Van twee kanten wordt de kleursamenstelling bepaald: door u en door ons. Uw inbreng is namelijk onmisbaar bij het proces van het combineren van de twee prachtige kleuren naar uw keuze. In samenwerking met onze vakmensen bepaalt u tijdens het gieten van de gietvloer uw eigen look en uitstraling. Daarmee krijgt u een gietvloer met een unieke en persoonlijke signatuur.

Sinck&Ko V4
Zeer goede prijs/kwaliteit, 4 lagen, elastisch, zeer kleurstabiel, vrij van vluchtige organische stoffen, zeer geschikt voor alledaags gebruik.

Sinck&Ko VX100
– De Sinck&Ko VX100 is onovertroffen in zijn soort. Een “elastische” polyurethaan gietvloer welke bovenal 100% kleurecht is. Deze vloer zal en kan nooit verkleuren/vergelen onder invloed van zonlicht. Daarnaast is de VX100 zeer krasbestendig en heeft een betere contact-geluiddemping. Het is de laatste ontwikkeling met nieuwste technologie. Kortom, de beste gietvloer van dit moment.

Groepsaanbieding
Hoge korting……, hoe en voor wie ?
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Groepskorting

Voor alle toekomstige bewoners van een nieuwbouw project, waar meerdere bewoners voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op. Wij leveren dezelfde topkwaliteit voor een wel hele lage prijs. Een groep is meetal vanaf 600 m2.
De uitvoering vindt meestal gefaseerd plaats omdat niet alle woningen tegelijk opgeleverd worden. Kleur en type gietvloersysteem spelen verder geen rol.

Wij leveren aan o.a. de volgende nieuwbouw projecten.

Nova Zembla – Amsterdam
Fenix Lofts – Rotterdam
Santa Maria Kerk – Noordwijk
Deo Neo – Haarlem
Loft aan de Amstel – Amsterdam
Hero’s Amsterdam
Amersfoort Buyten – Amersfoort
Plantage de Sniep – Diemen
De Vrije kade – Amsterdam Noord
Scheepsmaker Kwartier – Haarlem
Science Park – Amsterdam
Hofkwartier – Rotterdam
Houthavens – Amsterdam
Amstel Park – Amsterdam
Zeeburgereiland – Amsterdam
Klein Kadoelen – Amsterdam
Oostpoort – Amsterdam
Platanen – Zeist
Bolderburen – Utrecht
plus nog vele anderen

Sinck&Ko two®

Een Sinck&Ko TWO® Betonlook PU gietvloersysteem is al verkrijgbaar vanaf

60,- / per m2
  • Betoneffect
  • Twee kleurschakeringen
  • 4 lagen, elastisch, kleurstabiel
  • Unieke en persoonlijke signatuur

Alle projecten van Sinck&Ko

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Deze korting bieden we o.a. aan bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel tot 30% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk bepaalt u zelf de kleur en uitvoering zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen