fbpx

Sinck&Ko ONE ®

Geniet van het intense kleureffect

Een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit één kleur. De gietvloer is door en door gepigmenteerd, zodat u tot in lengte van dagen kunt genieten van het intense kleureffect. Welke kleur de basis vormt? Dat bepaalt u zelf.

Bent u op zoek naar eenvoud? Een sereen oppervlak waarop uw meubels en accessoires als het ware tot leven komen.
In een industriële setting of voor eigentijds privé? Kies voor no nonsense en selecteer uw favoriete kleur uit het rijke pallet van Sink&Ko One. U bepaalt de basiskleur van uw interieur.

Door toevoeging van plantaardige oliën zijn al onze gietvloeren zeer milieuvriendelijk.

Afhankelijk van uw wensen, stellen wij het ideale gietvloer kleur voor u samen. Bij die keuze houden we overal rekening mee, naast uw persoonlijke wensen ook met de kleur, lichtinval, ondergrond en gebruiksintensiteit.

 

 

 

 

Sinck&Ko ONE ®

Een Sinck&Ko ONE ® PU gietvloer is al verkrijgbaar vanaf

59,50 / per m2
  • Vloer is door en door gepigmenteerd
  • Intense kleureffect blijft voor altijd

Altijd in vorm
Welk vloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame vloer, slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Vloeren die tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen alledaagse ongelukjes, zowel in woningen en winkels als in kantoren en industriële ruimten.

Drie keer zo slijtvast
Een vloer waar snel de sleet op zit, dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken bij Sinck&Ko. Onze gietvloeren zijn drie keer zo slijtvast als traditionele gietvloeren, maar liefst tien keer minder krasgevoelig en bestand tegen UV-licht. We geven bovendien vijf jaar garantie op uw gietvloer volgens voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, samengesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

prijs gietvloer

Prijzen >

De kosten van een gietvloer kunnen uiteenlopen. Wij geven betrouwbaar advies …

Meer >

gietvloer groepskorting

Groepskorting >

Hoge kortingen indien meerdere bewoners van een nieuwbouwproject een gietvloer…

Meer >

gietvloer lagen

Opbouw vloer >

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. De basislaag, de tussenlagen en de top…

Meer >

Onderhoud >

Hoe houdt u uw gietvloer mooi en schoon? Voor een heldere en schone vloer kunt u hier…

Meer >

Sinck&Ko V4
Zeer goede prijs/kwaliteit, 4 lagen, elastisch, zeer kleur stabiel, vrij van vluchtige organische stoffen, zeer geschikt voor alledaags gebruik.

Sinck&Ko VX100
De Sinck&Ko VX100 is onovertroffen in zijn soort. Een “elastische” polyurethaan gietvloer welke bovenal 100% kleurecht is. Deze vloer zal en kan nooit verkleuren/vergelen onder invloed van zonlicht. Daarnaast is de VX100 zeer krasbestending en heeft een betere contact-geluiddemping. Het is de laatste ontwikkeling met nieuwste technologie. Kortom, de beste gietvloer van dit moment.

OFFERTE BINNEN 10 MIN. AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 10 minuten ontvangt u onze gespecificeerde aanbieding. Heeft u liever vakkundig advies aan huis? Indien nodig zullen wij de situatie kosteloos koemen bekijken.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan ,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen