Sinck&Ko ONE ®

Geniet van het intense kleureffect

Een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit één kleur. De gietvloer is door en door gepigmenteerd, zodat u tot in lengte van dagen kunt genieten van het intense kleureffect. Welke kleur de basis vormt? Dat bepaalt u zelf.

Bent u op zoek naar eenvoud? Een sereen oppervlak waarop uw meubels en accessoires als het ware tot leven komen.
In een industriële setting of voor eigentijds privé? Kies voor no nonsense en selecteer uw favoriete kleur uit het rijke pallet van Sink&Ko One. U bepaalt de basiskleur van uw interieur.

Door toevoeging van plantaardige oliën zijn al onze gietvloeren zeer milieu vriendelijk.

Afhankelijk van uw wensen, stellen wij het ideale gietvloersysteem voor u samen. Bij die keuze houden we overal rekening mee, naast uw persoonlijke wensen ook met de kleur, lichtinval, ondergrond en gebruiksintensiteit.

Altijd in vorm
Welk vloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame vloer, slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Vloeren die tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen alledaagse ongelukjes, zowel in woningen en winkels als in kantoren en industriële ruimten.

Drie keer zo slijtvast
Een vloer waar snel de sleet op zit, dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken bij Sinck&Ko. Onze gietvloeren zijn drie keer zo slijtvast als traditionele gietvloeren, maar liefst tien keer minder krasgevoelig en bestand tegen UV-licht. We geven bovendien vijf jaar garantie op uw gietvloer volgens voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, samengesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Sinck&Ko V4
– Zeer goede prijs/kwaliteit, 4 lagen, elastisch, zeer kleur stabiel, vrij van vluchtige organische stoffen, zeer geschikt voor alledaags gebruik.

Sinck&Ko VX100
– De Sinck&Ko VX100 is onovertroffen in zijn soort. Een “elastische” polyurethaan gietvloer welke bovenal 100% kleurecht is. Deze vloer zal en kan nooit verkleuren/vergelen onder invloed van zonlicht. Daarnaast is de VX100 zeer krasbestending en heeft een betere contact-geluiddemping. Het is de laatste ontwikkeling met nieuwste technologie. Kortom, de beste gietvloer van dit moment.

Groepsaanbieding
Hoge korting……, hoe en voor wie ?
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Groepskorting

Voor alle toekomstige bewoners van een nieuwbouw project, waar meerdere bewoners voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op. Wij leveren dezelfde topkwaliteit voor een wel hele lage prijs. Een groep is meestal vanaf 600 m2.
De uitvoering vindt meestal gefaseerd plaats omdat niet alle woningen tegelijk opgeleverd worden. Kleur en type gietvloersysteem spelen verder geen rol.

Wij leveren aan o.a. de volgende nieuwbouw projecten.

Nova Zembla – Amsterdam
Fenix Lofts – Rotterdam
Santa Maria Kerk – Noordwijk
Deo Neo – Haarlem
Loft aan de Amstel – Amsterdam
Hero’s – Amsterdam
De Fred – Amsterdam
Amersfoort Buyten – Amersfoort
Plantage de Sniep – Diemen
De Vrije kade – Amsterdam Noord
Scheepsmaker Kwartier – Haarlem
Science Park – Amsterdam
Hofkwartier – Rotterdam
Houthavens – Amsterdam
Amstel Park – Amsterdam
Zeeburgereiland – Amsterdam
Klein Kadoelen – Amsterdam
Oostpoort – Amsterdam
Platanen – Zeist
Bolderburen – Utrecht
plus nog vele anderen

Sinck&Ko ONE ®

Een Sinck&Ko ONE® PU gietvloer is al verkrijgbaar vanaf

60,- / per m2
  • Vloer is door en door gepigmenteerd
  • Intense kleureffect blijft voor altijd

Een aantal voorbeelden uit de brede selectie van de kleuren van Sinck&Ko ONE ®

Canvas
salon
leem
pastel
lei
riet
dauw
krijt
keli
olie
andes
beaufort
parel
osiris
sierra

Experimenteer nu en ontdek de decoratieve mogelijkheden!

Creëer uw eigen vloer met een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit één kleur of uit een duo-tone

 

Alle projecten van Sinck&Ko two

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan ,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen