fbpx

Sinck&Ko BONCRYTE ®

Unieke en persoonlijke signatuur

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Niet alleen cosmetisch maar ook elementair. Bij deze eco-vloeren heeft u een kleurenwaaier aan mogelijkheden.

De Sinck&Ko Boncryte vloer is opgebouwd uit minerale materialen. Hierdoor ontstaat een zeer natuurlijk betoneffect met de slijtvastheid en druksterkte van echt beton. Na het aanbrengen van dit minerale gietvloersysteem wordt deze voorzien van primer. Desgewenst met een 2k-PU top coating. Door het naadloze karakter ontstaat er een zeer ruimtelijk effect. Kortom; grote gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig in onderhoud en zeer slijtvast.

 

 

 

 

 

 

 

Sinck&Ko BONCRYTE ®

Een Sinck&Ko BONCRYTE ® Betonlook PU gietvloersysteem is al verkrijgbaar vanaf

65,- / per m2
  • Natuurlijk betoneffect
  • Opgebouwd uit mineralen

Altijd in vorm
Welk vloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame vloer, slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Vloeren die tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen alledaagse ongelukjes, zowel in woningen en winkels als in kantoren en industriële ruimten.

Drie keer zo slijtvast
Een vloer waar snel de sleet op zit, dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken bij Sinck&Ko. Onze gietvloeren zijn drie keer zo slijtvast als traditionele gietvloeren, maar liefst tien keer minder krasgevoelig en bestand tegen UV-licht. We geven bovendien vijf jaar garantie op uw gietvloer volgens voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, samengesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

prijs gietvloer

Prijzen >

De kosten van een gietvloer kunnen uiteenlopen. Laat ons u goed informeren over wand- en gietvloerprijzen.

gietvloer groepskorting

Groepskorting >

Indien meerdere bewoners van een nieuwbouwproject voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op.

gietvloer lagen

Opbouw vloer >

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. De basislaag, de tussenlagen en de topcoating.

Onderhoud >

Hoe houdt u uw gietvloer mooi en schoon? Voor een heldere vloer kunt u hier alles over onderhoud lezen.

Kies uit een breed scala aan kleuren aangepast aan de laatste trends die goed zijn te combineren bij elke inrichting.

OFFERTE BINNEN 10 MIN. AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 10 minuten ontvangt u onze gespecificeerde aanbieding. Heeft u liever vakkundig advies aan huis? Indien nodig zullen wij de situatie kosteloos koemen bekijken.

Bezoek onze showroom. Ook op zaterdag open

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Wij bieden o.a. groepskorting aan  bewoners die een  nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Een korting die wel 40% kan bedragen.

neem contact op