Sinck&Ko BONCRYTE ®

Unieke en persoonlijke signatuur

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Niet alleen cosmetisch maar ook elementair. Bij deze eco-vloeren heeft u een kleurenwaaier aan mogelijkheden.

De Sinck&Ko Boncryte vloer is opgebouwd uit minerale materialen. Hierdoor ontstaat een zeer natuurlijk betoneffect met de slijtvastheid en druksterkte van echt beton. Na het aanbrengen van dit minerale gietvloersysteem wordt deze voorzien van primer. Desgewenst met een 2k-PU top coating. Door het naadloze karakter ontstaat er een zeer ruimtelijk effect. Kortom; grote gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig in onderhoud en zeer slijtvast.

Zeer interessant groepsoffertes
Groepskorting bieden wij aan,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Groepsofferte

Voor alle toekomstige bewoners van een nieuwbouw project, waar meerdere bewoners voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op. Wij leveren dezelfde topkwaliteit voor een wel hele lage prijs. Een groep is meetal vanaf 600 m2.
De uitvoering vindt meestal gefaseerd plaats omdat niet alle woningen tegelijk opgeleverd worden. Kleur en type gietvloersysteem spelen verder geen rol.

Wij leveren reeds aan de volgende nieuwbouw projecten.

Nova Zembla – Amsterdam
Fenix Lofts – Rotterdam
Santa Maria Kerk – Noordwijk
Deo Neo – Haarlem
Loft aan de Amstel – Amsterdam
Hero’s – Amsterdam
Amersfoort Buyten – Amersfoort
Plantage de Sniep – Diemen
De Vrije kade – Amsterdam Noord
Scheepsmaker Kwartier – Haarlem
Science Park – Amsterdam
Hofkwartier – Rotterdam
Houthavens – Amsterdam
Amstel Park – Amsterdam
Zeeburgereiland – Amsterdam
Klein Kadoelen – Amsterdam
Oostpoort – Amsterdam
Platanen – Zeist
Bolderburen – Utrecht

Sinck&Ko Boncryte ®

Een Sinck&Ko BONCRYTE® gietvloer opgebouwd uit minerale materialen is al verkrijgbaar vanaf

70,- / per m2
    • Natuurlijk betoneffect
    • Zeer slijtvast
    • Eenvoudig in onderhoud

Kies uit een breed scala aan kleuren aangepast aan de laatste trends die goed zijn te combineren bij elke inrichting.

 

Alle projecten van Sinck&Ko two

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom, in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg, draait alles om de beleving van de Sinck&Ko gietvloeren en Wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Groepskorting bieden wij aan ,aan bijvoorbeeld bewoners die een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting die wel 40% kan bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen