Sinck&Ko DESIGN ®

Speciale design gietvloeren

Sinck&Ko ontwerpt ook speciale design gietvloeren waarmee u uw fantasie volledig de vrije loop kunt laten. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer van 24K goud, 95% metaal, of een afbeelding onder de gietvloer.

Sinck&Ko beschouwt designvloeren als een nieuw artistiek podium waar raffinement thuishoort. Een niveau waarop we tot op de vierkant millimeter willen excelleren. Een volwaardig kunstvorm die we blijvend vernieuwen en ontwikkelen.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden, neem dan een kijkje hieronder of neem contact op met één van onze vakmensen

Groepsofferte

Voor alle toekomstige bewoners van een nieuwbouw project, waar meerdere bewoners voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op. Wij leveren dezelfde topkwaliteit voor een wel hele lage prijs. Een groep is meetal vanaf 600 m2.
De uitvoering vindt meestal gefaseerd plaats omdat niet alle woningen tegelijk opgeleverd worden. Kleur en type gietvloersysteem spelen verder geen rol.

Wij leveren o.a. aan de volgende nieuwbouw projecten.

Nova Zembla – Amsterdam
Fenix Lofts – Rotterdam
Santa Maria Kerk – Noordwijk
Deo Neo – Haarlem
Loft aan de Amstel – Amsterdam
Hero’s – Amsterdam
De Fred – Amsterdam
Amersfoort Buyten – Amersfoort
Plantage de Sniep – Diemen
De Vrije kade – Amsterdam Noord
Scheepsmaker Kwartier – Haarlem
Science Park – Amsterdam
Hofkwartier – Rotterdam
Houthavens – Amsterdam
Amstel Park – Amsterdam
Zeeburgereiland – Amsterdam
Klein Kadoelen – Amsterdam
Oostpoort – Amsterdam
Platanen – Zeist
Bolderburen – Utrecht

Sinck&Ko Design ®

Een gehele Sinck&Ko DESIGN® gietvloer met eigen design is al verkrijgbaar vanaf

60,- / per m2
  • Creëer uw eigen artistieke podium
  • Kies uit unieke ontwerpen
  • Zeer slijtvast en kleurbehoud
  • Glasheldere, sterke transparante toplaag

Pattern
Kies uit unieke ontwerpen met een fascinerend spel van vormen, kleuren en lijnen. Wij voorzien de gietvloer van een glasheldere, zeer sterke transparante toplaag.

in the Cloud
Een zeer elastische, 100% niet verkleurende speciale polyurethaan gietvloer met ongeëvenaard real live cloud effect . Lees meer

Metallic
Een gietvloer in zilver-, koper- of bronslook, met veranderende glinstering bij variërende lichtval? U zorgt voor een uitgesproken sfeer in uw interieur.

PURE METAL
De PURE METAL® gietvloer collectie bestaat voor 95% uit pure metalen en is vrij van vluchtige organische stoffen. Oude technieken voor hedendaagse toepassingen. Lees meer

Xtreme 95SR
Een volledig nieuw hoogglans gietvloersysteem dat ook echt hoogglans is en blijft. Tevens is dit het meest krasbestendige gietvloer systeem wat er is. Een gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens nagenoeg krasvrij is. Hoogglans zoals hoogglans moet zijn.

Glitter & Glamour
Een schitterend gietvloer oppervlak van driedimensionale of holografische glitters in uiteenlopende kleurvariaties.

24K
Niet alles is goud wat er blinkt. Of toch wel? In Dubai ontwikkelden we een zeer exclusief gietvloersysteem met 24-karaats bladgoud. Gaat u dat wat ver? We maken er ook graag een in imitatiebladgoud.

Softtouch
Een gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens krasbestendig is. Hoogglans zoals hoogglans moet zijn.
badkamer_21

Alle projecten van Sinck&Ko two

Laat u inspireren door de vele projecten waar we als Sinck&Ko met veel liefde en zorg aan hebben mogen werken. Ingetogen of liever een echte blikvanger? Wat uw wensen ook zijn, Sinck&Ko maakt ze waar. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom gesitueerd in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg draait alles om de beleving van onze gietvloeren en wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Wij bieden groepskorting aan  bewoners die een bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen. Korting hiervoor kan van 10% tot in sommige gevallen 40% bedragen t.o.v. de originele prijs. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid om zelf kleur en uitvoering te bepalen zodat niet iedereen dezelfde vloer heeft.

offerte aanvragen