fbpx

Sinck&Ko DESIGN ®

Speciale design gietvloeren

Sinck&Ko ontwerpt ook speciale design gietvloeren waarmee u uw fantasie volledig de vrije loop kunt laten. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer van 24K goud, 95% metaal, of een afbeelding onder de gietvloer.

Sinck&Ko beschouwt designvloeren als een nieuw artistiek podium waar raffinement thuishoort. Een niveau waarop we tot op de vierkant millimeter willen excelleren. Een volwaardig kunstvorm die we blijvend vernieuwen en ontwikkelen.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden, neem dan een kijkje hieronder of neem contact op met één van onze vakmensen

Kies uit unieke ontwerpen met een fascinerend spel van vormen, kleuren en lijnen. Wij voorzien de gietvloer van een glasheldere, zeer sterke transparante toplaag.

 

 

 

 

 

Sinck&Ko Design ®

Een gehele Sinck&Ko DESIGN ® gietvloer met eigen design is al verkrijgbaar vanaf

80,- / per m2
  • Creëer uw eigen artistieke podium
  • Glasheldere, sterke transparante toplaag

Altijd in vorm
Welk vloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame vloer, slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Vloeren die tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen alledaagse ongelukjes, zowel in woningen en winkels als in kantoren en industriële ruimten.

Drie keer zo slijtvast
Een vloer waar snel de sleet op zit, dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken bij Sinck&Ko. Onze gietvloeren zijn drie keer zo slijtvast als traditionele gietvloeren, maar liefst tien keer minder krasgevoelig en bestand tegen UV-licht. We geven bovendien vijf jaar garantie op uw gietvloer volgens voorwaarden van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, samengesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

prijs gietvloer

Prijzen >

De kosten van een gietvloer kunnen uiteenlopen. Laat ons u goed informeren over wand- en gietvloerprijzen.

gietvloer groepskorting

Groepskorting >

Indien meerdere bewoners van een nieuwbouwproject voor een gietvloer kiezen, lopen de kortingen hoog op.

gietvloer lagen

Opbouw vloer >

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. De basislaag, de tussenlagen en de topcoating.

Onderhoud >

Hoe houdt u uw gietvloer mooi en schoon? Voor een heldere vloer kunt u hier alles over onderhoud lezen.

In the Cloud
Een zeer elastische, 100% niet verkleurende speciale polyurethaan gietvloer met ongeëvenaard real live cloud effect . Lees meer

Metallic
Een gietvloer in zilver-, koper- of bronslook, met veranderende glinstering bij variërende lichtval? U zorgt voor een uitgesproken sfeer in uw interieur.

PURE METAL
De PURE METAL® gietvloer collectie bestaat voor 95% uit pure metalen en is vrij van vluchtige organische stoffen. Oude technieken voor hedendaagse toepassingen. Lees meer

Xtreme 95SR
Een volledig nieuw hoogglans gietvloersysteem dat ook echt hoogglans is en blijft. Tevens is dit het meest krasbestendige gietvloer systeem wat er is. Een gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens nagenoeg krasvrij is. Hoogglans zoals hoogglans moet zijn.

Glitter & Glamour
Een schitterend gietvloer glitter oppervlak van driedimensionale of holografische glitters in uiteenlopende kleurvariaties.

24K
Niet alles is goud wat er blinkt. Of toch wel? In Dubai ontwikkelden we een zeer exclusief gietvloersysteem met 24-karaats bladgoud. Gaat u dat wat ver? We maken er ook graag een in imitatiebladgoud.

Softtouch
Een gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens krasbestendig is. Hoogglans zoals hoogglans moet zijn.

OFFERTE BINNEN 10 MIN. AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 10 minuten ontvangt u onze gespecificeerde aanbieding. Heeft u liever vakkundig advies aan huis? Indien nodig zullen wij de situatie kosteloos koemen bekijken.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

In onze Sinck&Ko Showroom gesitueerd in het inspiratiecentrum Design 020 op Ijburg draait alles om de beleving van onze gietvloeren en wandafwerking. Laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat.

Zeer interessante groepskortingen

Wij bieden groepskorting aan  bewoners die een bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis betrekken, waarbij meerdere buren en of bewoners van het project besluiten om een gietvloer af te nemen.

Neem contact op