fbpx

Prijzen

Gietvloer prijzen: Sinck & Ko

Overweeg je een gietvloer in jouw woning? Dan wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. De kosten van een gietvloer kunnen echter sterk variëren, dit is namelijk afhankelijk van de vloer die je kiest en het aantal vierkante meters dat je afneemt. Wil je precies weten wat een gietvloer in jouw woning of bedrijf kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Onze medewerkers helpen je graag!

Wat kost een gietvloer?

Wil je een nieuwe vloer laten leggen, dan wordt de prijs van de gietvloer per m2 berekend.  De prijs voor een gietvloer kan erg variëren, afhankelijk van de soort vloer waar je voor kiest. Zo kost een polyurethaan gietvloer in één kleur of met een betonlook zo’n €60,- per vierkante meter. Kies je voor een minerale gietvloer, houdt dan rekening met een prijs vanaf € 75,- per m2.

Ontvang een vrijblijvende offerte
Zwarte gietvloer kantoor - Medialane

korting op gietvloeren

Een gietvloer bestaat uit vier lagen waardoor wij vier keer de woning in moeten om de vloer te plaatsen. Bij kleine oppervlaktes is dat minder rendabel. Daarom kunnen wij onze gietvloeren voor een lagere prijs aanbieden wanneer je een gietvloer van een grote oppervlakte bij ons afneemt. Hoe groter het oppervlak dat jij wilt laten leggen, des te lager de m2 prijs uiteindelijk wordt.

 

Ook bij grote projecten kunnen wij een korting geven op de prijs per m2. Wanneer wij bij nieuwbouw projecten een nieuwe vloer kunnen leggen bij meerdere woningen, kunnen wij een aantrekkelijke groepskorting geven op de prijs van onze gietvloeren. Willen jij en je buren een gietvloer? Dan profiteren jullie allemaal van dezelfde lage prijs per m2.

Bekijk onze opgeleverde projecten

Prijzen van verschillende soorten vloeren

Veel mensen denken dat een gietvloer erg duur is. Vergelijk je echter de prijzen voor verschillende soorten vloeren en de levensduur van de vloer met elkaar, dan lijkt deze mee te vallen.

Een tegelvloer kan veel goedkoper zijn, alleen wil je een bijzondere of dure tegel, dan kan de prijs per m2 wel flink oplopen, waardoor een gietvloer een betaalbaar alternatief wordt. Een laminaatvloer of houten vloer is ook vaak een stuk goedkoper, echter is deze wel veel gevoeliger voor slijtage en vocht. Na 10 tot 15 jaar moet je een laminaatvloer of houten vloer vaak al wel vervangen. Met goed onderhoud kan jouw gietvloer tientallen jaren mee, waardoor je op de lange termijn geen kosten maakt voor een nieuwe vloer.

Daarnaast is een gietvloer heel gemakkelijk schoon te maken met alledaagse schoonmaakmiddelen. Bij andere soorten vloeren, zoals bijvoorbeeld natuursteen of hout, heb je vaak te maken met speciale schoonmaakmiddelen of onderhoudsproducten om je vloer mooi te houden. Dit soort schoonmaakmiddelen zijn vaak erg prijzig en daarom is het belangrijk om ook daar rekening mee te houden.

Kies voor kwaliteit

Het is natuurlijk belangrijk om een goed beeld te hebben van de kosten voor een gietvloer, echter doe je er ook goed aan om te kiezen voor een vloer die bij jouw past. Heb je huisdieren of kinderen? Wil je gemakkelijk kunnen stofzuigen en dweilen? Of wil je graag een strak en ruimtelijk interieur? Uiteindelijk kan je kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben. Bovendien kan je een gietvloer in maar liefst 1.000 verschillende kleuren krijgen.

Service & Vakmanschap

Bij Sinck&Ko hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in gietvloeren. Wij blijven de kwaliteit van onze vloeren verbeteren en staan garant voor het beste resultaat. Zo zijn onze vloeren slijtvaster, kleurechter en krasbestendiger dan alle andere gietvloeren.

Wij zijn persoonlijk betrokken. Wil jij je eerst oriënteren, heb je kleuradvies nodig of wil je de verschillende mogelijkheden bespreken? Wij helpen je graag! Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de vloer staan wij voor jou klaar.

Bovendien kan jij als klant rekenen op garantie. Wanneer de vloer is opgeleverd, controleren we altijd of het project naar wens is uitgevoerd om te zorgen voor voor het beste resultaat. Door de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) zijn we bekroond met een erkend afbouwkeurmerk. Als klant van Sinck&Ko rekenen op een gietvloer van de allerhoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gietvloer werkwijze

Kom langs in onze showroom?

Ontdek de mogelijkheden met een Sinck&Ko gietvloer in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Naast gietvloeren, vertellen wij je ook graag alles over onze waterdichte wandafwerking. Laat je informeren en inspireren door onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw nieuwe vloer.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten