Een polyurethaan (PU) gietvloersysteem dat bestaat uit één kleur die u bepaalt. De gietvloer is door en door gepigmenteerd, zodat u tot in lengte van dagen kunt genieten van het intens serene kleureffect waarop uw meubels en accessoires als het ware tot leven komen. Door toevoeging van plantaardige oliën zijn al onze gietvloeren zeer milieuvriendelijk.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

Een polyurethaan gietvloersysteem dat bestaat uit twee kleurschakeringen, ‘betoneffect’. ‘two’ slaat niet alleen op de kleurcombinatie, maar ook op het proces. De kleursamenstelling wordt door u bepaald en is onmisbaar bij het proces van het combineren van de twee prachtige kleuren. In samenwerking met onze vakmensen bepaalt u tijdens het gieten van de gietvloer uw eigen look en uitstraling. Daarmee krijgt u een gietvloer met een unieke en persoonlijke signatuur. Vraag meteen een offerte aan en ontvang deze binnen 10 minuten in uw mailbox.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Niet alleen cosmetisch maar ook elementair. Bij deze eco-vloeren heeft u een kleurenwaaier aan mogelijkheden.
De Sinck&Ko Boncryte ® eco vloer is opgebouwd uit minerale materialen. Hierdoor ontstaat een zeer natuurlijk betoneffect met de slijtvastheid en druksterkte van echt beton. Na het aanbrengen van dit minerale vloersysteem wordt deze voorzien van primer. Desgewenst met een 2k-PU top coating. Door het naadloze karakter ontstaat er een zeer ruimtelijk effect. Kortom; grote gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig in onderhoud en zeer slijtvast. Vraag meteen een offerte aan en ontvang deze binnen 10 minuten in uw mailbox.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

Een design vloer is een nieuw artistiek podium waar raffinement thuishoort. Met onze moderne materialen kunnen we tot op de vierkant millimeter excelleren en blijven vernieuwen en ontwikkelen. Vraag meteen een offerte aan en ontvang deze binnen 10 minuten in uw mailbox.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten

De technieken en materialen van Sinck&Ko lenen zich perfect voor uw wanden. We zorgen voor een strakke, egale bedekking. De 100 procent waterdichte coating is ideaal voor badkamer, douche, keuken en toilet. We hanteren twee systemen: De Sinck&Ko Wall is een kunsthars product. Een strak en moderne wandafwerking die goed past bij een polyurethaan gietvloer. Met Sinck&Ko Stucco werken we op basis van cement. Daarmee zorgen we voor een prachtig betoneffect op uw muren. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Vraag meteen een offerte aan en ontvang deze binnen 10 minuten in uw mailbox.

Ontvang een offerte op maat binnen 10 minuten
GIETVLOER PRIJZEN
Vloertype Laagdikte Prijs/m2 incl BTW Consument – A
Bedrijf – B
Vloerverwarming mogelijk Hard elastisch Natte ruimtes
Polyurethaan (PU) Gietvloer 2-3 mm €60 – €120 A-B elastisch
Minerale gietvloer (gegoten) 3-5 mm €60 – €120 A-B hard
Minerale gietvloer (gestuukt) 2-3 mm €70 – €140 A-B hard +/-
Epoxy Gietvloer 2-3 mm €50 – €100 B hard
Epoxy Coating 2-3 mm €20 – €40 B +/- hard

De prijs van een gietvloer of wandsysteem is afhankelijk 
van diverse factoren
Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden en kwaliteiten variëren gietvloeren en wandsysteem prijzen flink. Sinck&Ko levert alleen de absolute topkwaliteit. Natuurlijk is het gebruikte materiaal van invloed op deze prijzen. De prijzen worden ook sterk beïnvloed door het aantal lagen en topcoatings die gebruikt worden. Natuurlijk is ook het aantal m2’s een belangrijke factor. Het beste aanbod van gietvloeren en wandsystemen vindt u bij Sinck&Ko.

WANDAFWERKING PRIJZEN
Wandtype Laagdikte Prijs/m2 incl BTW Consument – A
Bedrijf – B
Naadloos Hard/ elastisch Natte ruimtes
Wall 0,5 mm €60 – €90 A-B hard
Stucco 2-3 mm €110 – €160 A-B hard
Wallastic 1-3 mm €90 – €150 A-B elastisch

Prijzen voor onovertroffen Sinck&Ko kwaliteits gietvloeren en wandsystemen
Sinck&Ko is al 40 jaar lang toonaangevend op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en wandsystemen voor particulier en bedrijf. Laat ons u goed informeren over gietvloer en wand prijzen! Vraag een vrijblijvende offerte aan via Sinck&Ko Gietvloeren om meer te weten te komen over onze gietvloer prijzen of bekijk de verschillende  vloeren die Sinck&Ko kan leveren. Sinck&Ko is aangesloten bij de NOA, Nederlandse vereniging voor afbouw bedrijven. DeGarantie en leveringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld. Een veilig gevoel!