Stijlvol & praktisch

Sinck&Ko

Een gietvloer op kantoor is ideaal. Niet alleen is een gietvloer stijlvol en praktisch, ook is de vloer stootvast. Daarnaast zijn onze gietvloeren in meer dan 1.000 verschillende kleuren te verkrijgen. Wil je liever iets speciaals? Kies dan voor een design gietvloer die naadloos aansluit op de stijl en identiteit van je bedrijf.

Inloop gietvloer douche
Chalet met gietvloer
Woning aan de Singelgracht

Voordelen van een

gietvloer op kantoor

  • Geluiddempend

Onze polyurethaan gietvloeren hebben een geluiddempende werking.  Zo kan een gietvloer bijdragen aan het voorkomen van herrie in een kantoortuin, maar ook contactgeluid en andere hinderlijke geluiden op kantoor worden door onze gietvloeren geabsorbeerd.

  • Hygiënisch

Een naadloze gietvloer is gemakkelijk schoon te maken. Er blijft geen stof of vuil achter in voegen of naden en bovendien is de vloer waterbestendig. Gemorste koffie of thee is dus geen enkel probleem. Onze vloeren zijn ook met alledaagse schoonmaakmiddelen gemakkelijk schoon te maken.

  • Ruimtelijk effect

Of het nu gaat om een klein kantoor, een vergaderruimte of een kantoortuin. Een werkplek moet prettig aanvoelen. Met een gietvloer op kantoor zorg je voor een ruimtelijk effect, wat altijd zorgt voor een prettige sfeer.

  • Unieke designs

Als bedrijf heb je een identiteit of huisstijl die je wilt uitdragen. Daarnaast wil je ook een goede indruk maken op jouw klanten, bezoekers of werknemers. Met onze design gietvloeren kan jij een indrukwekkende vloer krijgen die een blijvende indruk maakt op iedereen.

Medialane kantoor 3

Ruimtelijk effect

Speciaal voor kantoren

Een gietvloer zorgt voor een mooi ruimtelijk effect op kantoor vanwege de naadloze afwerking. De vloeren zijn uiterst kras- en stootvast, dus hoge hakken, rollende bureaustoelen en het verschuiven van meubels is geen probleem. En ook na een feestje of een bedrijfsborrel maak je de vloer eenvoudig weer schoon.

Showroom

Bezoek ons op Amsterdam IJburg

In het Design020 inspiratiecentrum op Amsterdam IJburg vindt u de Sinck&Ko showroom. Alles draait hier om de beleving van een Sinck&Ko gietvloer en wandafwerking. Laat u inspireren en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Ma – Vr 10.00 – 17.30 uur (Ma op afspraak)
Za 10.00 – 18.00 uur
Zo gesloten

Pedro de Medinalaan 89-91
1086 XP Amsterdam IJburg

Showroom op IJburg
Showroom Sinck en Ko
Afspraak maken

Projecten

Raak geïnspireerd door onze projecten