fbpx
badkamer wanden

Gietvloer in uw badkamer,… kan dat?

Een badkamer is over het algemeen een ruimte met veel vocht. Dat maakt dat niet alle gietvloeren geschikt zijn voor in een badkamer. Een cementgebonden gietvloer is in principe waterdicht, maar kan enigszins poreus zijn, waardoor deze vloer niet het meest geschikt is voor in uw badkamer. Een polyurethaan gietvloer is 100% waterdicht. Dat maakt deze vloer uitermate geschikt voor een badkamer, lees (ook) de inloopdouche.

Comfortabel

Een polyurethaan gietvloer is elastisch (zacht/warm), naadloos en geschikt voor vloerverwarming. Een gietvloer voelt hierom erg comfortabel aan. U voelt niets aan uw voeten tijdens het douchen, wat de douche ervaring extra fijn maakt. De gietvloer is niet glad aan uw voeten. U hoeft niet bang te zijn om uit te glijden.

Makkelijk schoon te maken

Een warme vochtige omgeving is over het algemeen een fijne leefomgeving voor schimmels. Schimmels hechten zich vooral aan voegen tussen tegels. Een gietvloer is naadloos en glad van oppervlak, waardoor schimmels zich minder goed kunnen hechten. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat een gietvloer makkelijk schoon te maken is. Naast gietvloeren hebben wij ook wandafwerkingen van polyurethaan. Ook onze wandafwerkingen hebben een glad en naadloos oppervlak. De schimmels kunnen zich hierdoor ook minder goed op de wanden hechten. De wanden zijn eveneens zeer makkelijk schoon te maken.

Inloopdouche

De polyurethaan gietvloer is 100% waterdicht. Dat maakt onze gietvloer perfect voor in de inloopdouche. U kunt de gietvloer in uw douche laten doorlopen en u hoeft geen douchebak te plaatsen. Het is belangrijk dat het water in de douche goed weg kan lopen. Over het algemeen zit er voldoende afschot in de dekvloer. Mocht er geen afschot in de dekvloer zitten, kunnen wij met een epoxy mortel het nodige afschot voor u verzorgen.

Bent u benieuwd naar onze wandafwerkingen of gietvloeren? Kijk verder op onze site.

Laat een reactie achter