Gietvloeren


gietvloeren - de perfecte basis

Onze gietvloeren - De Perfecte Basis

Gietvloeren vormen een perfecte basis voor zowel een leef- of een werkruimte. Gietvloeren zijn naadloos, kras- en vochtbestendig en kleurecht. Ook is een gietvloer slijtvast, geluidsdempend en gaat vele jaren mee. Gietvloeren zijn geschikt voor iedere ondergrond en een gietvloer is, hoewel een polyurethaan vloer van nature al warm en comfortabel aanvoelt, zonder problemen te combineren met een vloerverwarming. Nog een van de vele voordelen van een gietvloer is het onderhoud. Het schoonmaken van een gietvloer is zeer eenvoudig. Even de dweil, bij voorkeur een van microvezeldoek, over de gietvloer halen volstaat. Het mooiste van een gietvloer is de uitstraling. Iedere ruimte zal er van opleven.


Epoxy gietvloerenepoxy - gietvloeren

Een Epoxy gietvloer is harder en stijver dan een Polyurethaan (PU) gietvloer maar biedt wel de mogelijkheid de vloer uit te voeren in een enorm scala aan designs. Van het meegieten van voorwerpen tot het mixen van verschillende kleuren om bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, een betonlook te realiseren. Ook kunnen er foto's en lichtreflecterende glitters in de vloer worden gegoten met als resultaat een gietvloer die naadloos aansluit bij uw wensen. In de industrie worden vooral Epoxy gietvloeren toegepast vanwege de resistentie tegen allerlei zuren, zeer hoge stootbelasting en in verband met hygiëne. Ook zijn gietvloeren uitermate geschikt voor mensen met een allergie of cara. Het is niet voor niets dat veel kinderafdelingen van ziekenhuizen kiezen voor onze vloeren. Zowel voor de eerder genoemde superieure hygiënische eigenschappen van een gietvloer, alsmede de mogelijkheid de vloer uit te voeren in een enorm scala aan kleurschakeringen.


gietvloeren - polyurethaan

Polyurethaan gietvloeren

De Polyurethaan (PU) gietvloer wordt vooral in woonhuizen, winkels en kantoren, maar ook in bijvoorbeeld gymzalen toegepast. Deze vloeren hebben een hoge slijt- en krasvastheid. Een PU-gietvloer is elastisch, verend, scheuroverbruggend en in alle RAL, NCS en Sikkens-kleuren leverbaar. Ook voor deze vloer geldt dat er door het mengen van verschillende kleuren bijvoorbeeld een betonuitstraling bereikt kan worden. Een Polyurethaan gietvloer is de beste keus voor diegenen die gewoon een mooie, praktische en zeer comfortabel aanvoelende gietvloer willen. Een PU-gietvloer is ook stiller dan een Epoxy gietvloer. Dit door de contactgeluid remmende eigenschap van deze vloer. Polyurethaan gietvloeren worden meestal in zijdeglans of mat afgewerkt.


Gietvloeren - Geschikt voor
vochtige ruimtesgietvloeren - vochtige ruimtes

Doordat de poriën dicht zijn, is de vloer 100% waterdicht. Ook is een gietvloer hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Naast gietvloeren lenen onze technieken en materialen zich perfect voor uw wanden. We zorgen voor een strakke, egale bedekking. De 100 procent waterdichte coating is ideaal voor badkamer, douche, keuken en toilet.
Lees meer over onze wandsystemen.


Meer informatie over Gietvloeren

Wilt u meer informatie over Sinck&Ko gietvloeren? Schroom dan niet middels dit contactformulier contact met ons op te nemen. Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende gietvloer offerte bij ons aanvragen.