Gietvloer Prijs


wat kost een gietvloer

Gietvloer prijs, wat kost een gietvloer?

De schitterende uitstraling van gietvloeren heeft uw interesse en nu wilt u weten wat een gietvloer kost. Een gietvloer prijs hangt af van het aantal m2 dat Sinck&Ko bij u zal aanbrengen. Ook zijn er vanzelfsprekend gietvloeren in diverse kwaliteiten en materialen. Deze verschillende kwaliteiten en materialen resulteren in een niet uniforme gietvloer prijs.


Gietvloeren in verschillende
kwaliteiten en materialengietvloer prijs - verschillende materialen

Sinck&Ko levert gietvloeren in verschillende materialen en kwaliteiten. Zowel Polyurethaan gietvloeren als Epoxy gietvloeren behoren tot de mogelijkheden. Een Epoxy gietvloer biedt schier onbegrensde mogelijkheden in kleur en design. Van een gietvloer met glitters, 3D-effecten tot en met het in uw gietvloer mee laten gieten van foto’s en/of voorwerpen. Epoxy gietvloeren zijn ideaal voor het bereiken van spectaculaire effecten, maar harder en stijver Dan een polyurethaan gietvloer, en daardoor iets gevoeliger voor scheuren. Een Polyurethaan gietvloer is de beste keuze voor wie een mooie en praktische gietvloer wenst. Polyurethaan is verkrijgbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren. Dat wil zeggen; een Polyurethaan gietvloer is leverbaar in de meest uiteenlopende kleurschakeringen. Bovendien is een elastische polyurethaan gietvloer comfortabeler in gebruik: de gietvloer voelt minder kil aan en is meer contactgeluidremmend dan een Epoxy gietvloer. Een gietvloer prijs kunt u bij ons opvragen en is afhankelijk van het soort ondervloer en eventuele voorbereidende handelingen die nodig zijn om uw vloer geschikt te maken voor een gietvloer. Ook de oppervlakte in m2 is bepalend voor de gietvloer prijs.


gietvloer prijs - voor ieder wat wils

Gietvloeren, voor ieder wat wils

Wenst u een eenvoudige vloer, een ingetogen gietvloer waarop uw accessoires en meubels volledig tot hun recht komen? Eigentijds, stoer en industrieel. Dan kunt u kiezen uit het enorme kleurpallet van de basic Sinck&Ko ONE® gietvloer. Met bijvoorbeeld de Sinck&Ko TWO® gietvloer combineert u twee kleurschakeringen tot de enorm populaire betonlook vloer. (Link TWO) Voor al onze gietvloeren nodigen wij u via de volgende link uit onze overzichtspagina te bezoeken. Wilt u meer informatie over een gietvloer prijs, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan één van onze showrooms. Heeft u liever direct een offerte voor uw nieuwe gietvloer, dan kunt u via deze link een vrijblijvende offerte aanvragen.