Opbouw Gietvloer


Laag voor laag

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen met elk zijn specifieke kenmerken. De basislaag (primer) geeft een maximale hechting aan de ondergrond. De tussenlagen zorgen voor demping, stevigheid, geluidsisolatie en elasticiteit. De topcoating is er om slijtage te voorkomen.


Sinck&Ko - Gietvloeren - Opbouw Gietvloer

Ideale eigenschappen

Wat is uw ideale gietvloer? Dat is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van andere factoren zoals de lichtinval, de ondergrond en de gebruiksintensiteit. Sinck&Ko biedt meerdere gietvloersystemen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO selecteren wij de beste materialen en materiaalmix. Zo kunnen we voor elke toepassing de ideale gietvloer samenstellen.


U kunt daarbij kiezen voor:

Afhankelijk van uw wensen, stellen wij het ideale gietvloersysteem voor u samen. Bij die keuze houden we overal rekening mee, naast uw persoonlijke wensen ook de kleur, lichtinval, ondergrond en gebruiksintensiteit.

Sinck&Ko V4- Zeer goede prijs/kwaliteit, 4 lagen, elastisch, zeer kleurstabiel, vrij van vluchtige organische stoffen, zeer geschikt voor alledaags gebruik.
  
Sinck&Ko VX100

- Absolute topproduct onder gietvloeren.
   bijzonder elastisch, zeer krasbestendig en vrij van vluchtige
   organische stoffen (VOC-emissie).