Onderhoud


Sinck&Ko - Gietvloeren - Onderhoud

Altijd in vorm

Onze gietvloeren hebben een strak, naadloos oppervlak. Ze zijn gemaakt van de beste materialen zoals hoogwaardig epoxy en polyurethaan. Sinck&Ko gietvloeren kunnen tegen een stootje, daarom zijn ze overal op hun plaats: in woningen, winkels, cafés en restaurants, maar ook in industriële ruimten en gezondheidsinstellingen.


Sinck&Ko - Gietvloer - Onderhoud

Eenvoudig onderhoud

Welk Sinck&Ko gietvloersysteem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een duurzame gietvloer: slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Een dweilbeurt met een microvezeldoek en water is meestal voldoende. Speciale behandelingen zoals in de was zetten is niet nodig. Hoe houdt u uw gietvloer mooi en schoon? Voor een helder verhaal kunt u hier het Sinck&Ko Gietvloeren Onderhoudsadvies downloaden.

Sinck&Ko - Onderhouds Instructies


Richtlijnen

De richtlijn voor specificatie en beoordeling van kunstharsgebonden gietvloeren op esthetische aspecten zijn onafhankelijk opgesteld door SBRCURnet, Technisch Bureau Afbouw en NOA, Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Deze richtlijnen zijn bij Sinck&Ko op te vragen.