Gietvloer Producten


Producten voor vloer & wand
 

Modern of traditioneel, huiselijk of zakelijk, ingetogen of expressief? Bij Sinck&Ko heeft u volop keuze uit gietvloer- en wanddesign. Bekijk onze vijf productlijnen.


Sinck&Ko ONE

Eenvoud

Op zoek naar eenvoud? Een ingetogen gietvloer waarop uw meubels en accessoires helemaal tot hun recht komen? Stoer, eigentijds en industrieel. Kies uit het rijke kleurpallet van de basic Sinck&Ko ONE gietvloer: van sneeuwwit tot gitzwart, van citroengeel tot appeltjesgroen.
meer informatie over de sinck&ko one gietvloer


Sinck&Ko TWO

Nuance

Wilt u raffinement? Bepaalt u de kleurnuance van uw gietvloer graag tot op de millimeter nauwkeurig? Met Sinck&Ko TWO gietvloer combineert u twee kleurschakeringen tot een geraffineerd resultaat of betoneffect. Creëer uw eigen look tot in de kleinste kleurnuance.
meer informatie over de sinck&ko two gietvloer


Sinck&Ko DESIGN

Uniek

Een gietvloer zoals er maar een kan zijn? Haal uw hart op met Sinck&Ko design gietvloeren. Alles kan, alles mag. Ter inspiratie hebben we uiteenlopende ontwerpen in huis, evenals topdesigners die samen met u een unieke gietvloer kunnen ontwerpen.
meer informatie over de sinck&ko design gietvloer


Sinck&Ko ECO

100% Organisch

Een Sinck&Ko gietvloer staat voor duurzaamheid; hij gaat een leven lang mee. Wilt u een vloer die in elk opzicht duurzaam is? Kies dan voor Sinck&Ko ECO gietvloer, de enige gietvloer die 100% uit natuurlijke, organische stoffen bestaat. Mooi, milieuvriendelijk en ijzersterk.
meer informatie over de sinck&ko eco gietvloer


Sinck&Ko WALL & Sinck&Ko STUCCO

Wandafwerking

Onze materialen doen het ook goed op de muur. Sinck&Ko Wall is een wandafwerking die naadloos overloopt op de (giet)vloer. Wilt u uw wanden in betonlook? Sinck&Ko Stucco op basis van cement geeft een bijzonder betoneffect.
meer informatie over de sinck&ko wall en stucco gietvloer